tiistai 9. joulukuuta 2014

Pikakuulumisia harmauden keskeltä

Kuulumisia on kyselty. Vuodenaika on harmaista harmain, ankein, pimein ja kolein. Aurinko on harvinainen valoilmiö, joka ei kuikuile päiviä ilahduttamassa. Päivät eivät tunnu alkavan ollenkaan, koko ajan on joko yö, aamu tai ilta, mutta valoisaa päivää ei näy, ei kuulu. Taivaalta sataa vettä eri muodoissaan, vettä, räntää tai lunta. Tai kaikkia yhdessä. Joskus lumi hetkeksi valaisee maiseman, mutta sulaa sitten pian pois ja jäljelle jää harmaata loskaa ja kuralätäköitä. Ja sitten on varpaat märkänä. Ja hetikohta palelee. Ja harmittaa. No, sellaista elämä on tähän aikaan. Minkäs teet?

Mutta noin muutoin elämä hymyilee. :) Radiosta tulee joululauluja, taloustilanne on vakautunut talon myynnin myötä, töitä ei ole löytynyt, mutta en ota siitä stressiä.. kyllä vielä jotakin tulee eteen, kun tarpeeksi hakee. Rakastuneen kanssa sujuu hyvin, rakkaus ja huumorin kukka kukoistavat molemmin puolin. Olemme tehneet remonttia hänen kotonaan, jotta paikat ovat kunnossa kun muutan sinne. Pintaremppaa, lisää säilytystilaa ja sen semmoista. Yhteiselämä on auvoisaa ja ehkä se tosiaankin auttoi, että molemmat avauduimme toisillemme ja puhuimme asiat halki. Olemme paremmin kartalla toistemme mielenliikkeistä ja homma toimii.

Elämässä ei ole tällä hetkellä mitään isompia takkuja; normielämää, perussettiä, rakkautta ja onnellisuutta. Hyvin pyyhkii! :)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaa...Miten tuon huoleni ilmaisisin. Olet muuttamassa hänen luokseen. Siis teette remonttia, että sinun on mukavampi muuttaa.
Kuinka olette, siis hoidatte raha-asianne. Suora kysymys, en odota edes vastausta. Kunhan et vaan hassaa nyt varojasi jonkun toisen kämppään muutaman (hetken ?, kuukauden ?)yhdessäasumisen vuoksi. Intuitioni ei lupaa hyvää.Olen pahoillani.Sanoo
Noita, meedioksikin haukuttu

Riski Rouva kirjoitti...

Hei, kiitos kommentistasi arvoisa Noita. :)

Ymmärrän pointtisi. Vaikket vastausta odottanutkaan, saat sellaisen. Olen osallistunut remonttikuluihin jossakin määrin, sillä tarkoituksena on tehdä yhteistä kotia. Tiedostan kyllä sen, että jos eroamme, kaikki remonttiin käyttämäni rahat jäävät asuntoon. En toki ole koko remonttia kustantamassa, tolkku se on minullakin. :) Pitkässä juoksussa lasken, että asuminen ja eläminen tulee minulle edullisemmaksi, jos/kun muutamme yhteen. Osallistun asumiskuluihin omalta osaltani, mutta kokonaisuutena summa on pienempi, kuin mitä nyt maksan omasta vuokrakämpästäni kuluja.

Jos olisin miettinyt asiaa taloudellisesti, olisi minun kannattanut muuttaa jo kuukausia sitten, kun siitä alkoi ehdotuksia tulla. Olen kuitenkin yrittänyt kuunnella järjen ääntä, katsella ja tunnustella miten yhteiselo sujuu. Käytännössähän olen jo asunut hänen luonaan pitkän aikaa, kotona olen käynyt katsomassa postin ja kastellut kukkia.

Toivottavasti intuitiosi on väärässä. Enhän oikein muutakaan voi toivoa. :) Uskon kyllä siihen, että joillakin ihmisillä on kyky nähdä tulevia asioita. On minullekin jotain asioita kerrottu, joista voin sanoa, että niinhän siinä sitten kävi. Jotkut vielä odottavat mahdollista toteutumistaan. ;)

Toisaalta ajattelen asiaa niin, että asiat muuttuvat ja tämän hetken intuitio voi tilanteiden muuttuessa muuttua myöskin suuntaan tai toiseen. On mielestäni myöskin niin, että ei ennustusten varassa voi elämäänsä elää. Toteutuuko jokin ennustus siksi, että niin oli tarkoituskin käydä, vai toteutuuko se sen takia, että itse alkoi käyttäytyä sitä ennustusta kohden? Ikään kuin se olisi se ainoa ja oikea totuus, joka väistämättömästi tulee tapahtumaan? Yksinkertaistettuna niin, että jos minulle sanotaan että tulen kääntymään seuraavasta risteyksestä oikealle, niin käännyn risteyksestä oikealle, koska minulle niin ennustettiin. Mutta olisinko ilman ennustuksen kuulemista mennytkin vasemmalle, ja elämä olisikin lähtenyt eri suuntaan? Vai ehkä kumminkin oikealle?

No, minä en osaa tähän vastata, kun en itse tulevaan osaa katsoa. Yritän pitää avoimen mielen ja tehdä asioita sen mukaan, mikä itsestäni tuntuu oikealta ja hyvältä.

Nyt oikealta ja hyvältä tuntuu remontin teko ja yhteen muutto.. :)

Ihanaa loppuvuotta ja mahtavaa vuotta 2015 jokaiselle! Kiitos että olette eläneet mukanani tämänkin vuoden!

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja onnittelut elämänmuutoksesta monellakin eri saralla.
Olen itsekin tässä muuttamassa sekä kroppaani että mieltäni ja kirjoitin postauksen blogiini omasta tiestäni. Ero tuli siis meilläkin, mutta laihdutus sentään onnistui. Tekstini löytää osoitteesta https://ireachforthestars.wordpress.com/2015/01/24/elamanmuutos/

Onnea vielä "uuteen elämään"!

Anonyymi kirjoitti...

Kuulumisia kiitos !:)

Anonyymi kirjoitti...

Saisko kuulumisia :)?

- Catherin

Anonyymi kirjoitti...

Kevätkuulumisia kaipaavat varmaan muutkin blogia seuranneet!

Anonyymi kirjoitti...

Oletko riski rouva enää hengissäkään? Ei kai elämä nyt NIIN TASAISEKSI voi muuttua, ettei kuukausi- ja melkein vuosikausiin irtoa mitään kirjoitettavaa...?

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Oletko lopettanut bloggaamisen? Jos olet, voisitko kirjoittaa jonkin päätöspostauksen niin emme turhaan täällä enää ravaisi! Toki kuulumisetkin kiinnostaisivat......