sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Miehiä siellä, miehiä täällä..

Nyt jotenkin ihan puun takaa tupsahtelee näitä ennestään tuttuja miehiä, jotka ilmaisevat kiinnostustaan..  Onkohan se tämä alkava kevät, vai mitä kummaa?

Eräs puolituttu tässä kertoi ihastuneensa minuun aivan saman tien, kun näki minut ensimmäisen kerran joitakin vuosia sitten - sanoi pettyneensä karvaasti, kun kuuli minun olevan varattu, mutta kun kuuli minun eronneen, niin antoi minulle aikaa toipua ja nyt koki aikansa tulleen. Arveli että olen päässyt erosta sen verran yli, että voisin ajatella jo uutta suhdetta. Puhui pitkään, kauniita asioita, kehui minua, silmiä ja hymyä.. Pyysi miettimään asiaa, sanoi antavansa aikaa, haluaa että minäkin tunnen samalla tavalla häntä kohtaan kuin hän minua, ei halua kiirehtiä, mutta sydämestään toivoo että saisi minut omakseen. Sanoi olevansa minuun kovin ihastunut, suorastaan rakastunut. Olin aivan häkeltynyt. Kuuntelin lähinnä, en osannut sanoa oikein yhtään mitään, ja sen hänelle kerroinkin. Kun hän pyysi minua miettimään asiaa, sanoin sen tekeväni. Imarteleehan se, että noin voimakkaita sanoja sanotaan ja tunteita tunnustetaan. Vaan on se pelottavaakin. Miten voi muka jopa rakastaa, kun tuntee vain päällisin puolin? Hämmentävää.

Sitten taas eräs toinen mies on myös pörrännyt ympärillä kiinnostuneena. Ei käytä sormusta, mutta tiedän että hänellä on puoliso ja lapsia. Hän tietää myös minun tietävän sen. Keksii keinoja koskettaa, ottaa kädestä kiinni, silittää, sanoo mm. sellaisia asioita, että olen todella mukavan oloinen ihminen, oikein todella mukava. Vaikuttaa myös tarkoittavan sitä. Vaan näihin varattuihin en halua sekaantua, vaikka kovin kiinnostavan oloinen ihminen tämä onkin. Mitenpä sitä sitten oikein asian selväksi tekee, kun tavallaan kyllä ymmärtää, että toinen on kiinnostunut, mutta ei kumminkaan ole sitä sanonut mitenkään sillä tavalla, että sitä voisi kommentoida. Etäisyyttä olen koettanut pitää, olla katsomatta silmiin jne. Mutta kai se pitäisi sitten ihan sanoilla sanoa, selväksi tehdä. Vaan miten ja missä tilanteessa?

On tämä sinkkuelämä monimutkaista. Varattuna ei tarvinnut tällaisia miettiä, silloin en edes ajatellut ketään siinä mielessä kiinnostavana, kuljin tavallaan silmälaput silmillä. Riitti kun näytti sormusta sormessa ja innokkaimmille sitten voi sanoa että on varattu, ei kiinnosta. Nyt ei ole ns. selkeää "hyvää syytä" torjua miehiä ja mistä sen sitten tietää että kenet yleensäkin kannattaa karkottaa? Kai se kiintymys ja rakkaus voi syttyä ajankin kanssa? Ei kai se välttämättä heti ensisilmäyksellä tapahdu? Ja kun se Mr A kummittelee mielessä kumminkin melkoisen voimakkaasti.

Kun ei halua loukata ketään, mutta haluaa olla rehellinen, myös itselleen. Vaan kun ei tiedä mitä tehdä, mitä ajatella. Haluan aikalisän. Kai sen voi sanoa? Ihan pihalla näistä treffailujutuista, todellakin..

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehkäpä voisit varatulle sanoa, että sinusta koskettelut ym. Intiimimpi kontakti hänen kanssaan on kiusallista, kun hänellä kuitenkin on perhe, jolle ensisijaisesti tuon kaltainen kanssakäyminen kuuluu.
Ei sinun tarvitse tuomita tai olla kiusaantunut. Kerrot vain hänelle, kuinka koet asian. Ei siinä ole mitään väärää.

Postauksesi sai kyllä hymyn huulilleni. :) yritä nyt vain nauttia kaikesta huomiosta äläkä turhaan vaivaa päätäsi. Asiat kyllä kulkevat oikeaan suuntaan omalla painollaan. Seuraa sydäntäsi, mutta kuuntele sitä kaikessa rauhassa. Kiirehtiminen ei yleensä kannata. Missään asiassa.

Aurinkoista kevättä sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

It´s raining man,Hallelujah! Nyt kuulepas ihan oikeasti on sillä tavalla,että sinä ajattelet vähän liikaa miehisen sukupuolen tunteita.Kyllä ne miehet ,jotka ovat sinusta todella kiinnostuneita pysyvät kuvioissa,vaikka et heti solmi syvempää ystävyyttä heidän kanssaan.Ja kyllä minunkin mielestäni ihan suoranainen rakkaudentunnustus aikuisen puolitutun miehen suusta kuulostaa oudolta. Itse laittaisin jarrua (ja varmuuden vuoksi käsijarrunkin)päälle siinä vaiheessa. Voi olla,että hän kokeilee vähän kepillä jäätä ja testailee,millainen ihminen olet ja kuinka herkästi lähdet mukaan juttuihin.Ja perheellisten lähestymiset jättäisin myös omaan arvoonsa. Mies,joka on valmis pettämään olemassa olevaa vaimoaan on varmaan sinulle tuttua tutumpi otus.Et ehkä halua aiheuttaa toiselle naiselle samaa ,minkä itse sait kokea,vaikka mies vaikuttaisi kuinka kiinnostavalta.Lupaan,että vapaita paljon kiinnostavampia ja myös rehellisempiä miehiä on olemassa.

Kysyt,että miten asian voi tehdä selväksi. Jos ei mitään ole ehdoteltu,ei ole mitään selväksi tehtävää. Jos ehdotus ei kiinnosta,sanot EI. Miehet eivät hajoa kappaleiksi ja joudu psykiatriseen hoitoon,jos saavat kieltävän vastauksen.Eronnut nainen on kuin haaska pedoille,monenlaista yrittäjää varmaan ilmaantuu,toiset haluavat pisteitä listalle,toiset ovat sinusta aidosti kiinnostuneita.

Nauti keväästä ja vapaudesta ja ihanasta flirtistä ja sinulle osoitetusta mielenkiinnosta. Aseta se rima nyt sopivan korkealle. Sinunlaisesi älykkään naisen ei kannata valita ensimmäistä ilmoittautunutta. Kuuntele ja katsele kevättä,kesäkin on tulossa ja silloin sitä vasta miehiä alkaakin sataa.Jännityksellä odottelen jatkojuttuja.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, hymyilyttää kyllä täälläkin ja on kiva olo sinun puolestasi. Hyvin tuntuu sujuvan.
Todella viisaita kommenteja ole saanut nuo edellä ja en voi kun yhtyä niihin.
terv. Olivia

Kilokiukuttelija kirjoitti...

Varatulle voit sanoa ihan suoraan, että et koske varattuihin, ja voihan sitä vaikka vähän moralisoidakin ja sanoa, että et arvosta ihmistä, joka varattuna pörrää vieraiden kukkien luona.
Varattu haluaa vaan testata vieraita vesiä, kun olet nyt vapaana ja ehkä siten "available"..

Sille rakastuneelle sanoisin ehkä, että otetaas ny vähän rauhallisemmin. Siis tottahan on, että voihan sitä RAKASTUA vaikka ei tuntisi hyvin, RAKASTAMINEN onkin sitten asia erikseen.
Voittehan te käydä treffeillä, sellaisilla, jotka ei ahdista heti liikaa, vaikka työpäivän aikana lounaalla. Silloin on pakko lähteä menemään takaisin töihin eikä poistuminen ole mitenkään epäilyttävää.

Nauti nyt huomiosta ja tutustu rauhassa eri ihmisiin (paitsi ei ehkä varattuihin):)

Riski Rouva kirjoitti...

On teillä (taas kerran) hyviä kommentteja, kiitos!

Joo, siis varattujen kanssa en ala pelleilemään, todellakaan! Sepä vain, kun tämä varattu ei varsinaista aloitetta ole tehnyt. On vain aavistuksen verran liian tuttavallinen. Sellainen, että rivien välistä kyllä voi jotain lukea. Teen kyllä asian selväksi, jos tulee sellainen tilanne, että pääsen siihen sanomaan. Petetyn vaimon tunneskaalaan olen tutustunut liiankin läheltä, enkä sitä halua kenellekään tuottaa.

Tämä niin kovin rakastunut tuttavani sitten.. Vähän turhan suurella vaihteella hän nyt menee, kun mietti jo sitäkin, mitä exäni meidän suhteestamme on mieltä, tai mitä yhteiset tuttavamme siitä sanovat. Pakko laittaa nyt jäitä tämän kaverin hattuun. Ja housuihin! :D

Nämä molemmat ovat (taas) semmoisia ihmisiä, joiden kanssa tulen olemaan jatkossakin tekemisissä, joten ihan liian tyly en voi olla.

Huomion saaminen sinänsä on ihan mukavaa, onhan se tietenkin kiva huomata, että miehet kiinnostuvat. Heidän tarkoitusperistään sitten ei sen tarkemmin olekaan tietoa, joten maltti on valttia. Tässäkin. :)

Riski Rouva kirjoitti...

Ai niin, sepä taisi unohtua mainita, että sekä Mr A, tämä niin kovin rakastunut, että se varattu ovat kaikki osa erästä yhteistä piiriä, eli tuntevat toisensa. Sehän tästä kaikesta tekeekin mutkikasta. Vaikea tasapainoilla tässä välissä, kun kaikki pörräävät enemmän ja vähemmän innokkaasti samaan aikaan ympärillä.. :)

Ongelmansa kullakin, voisi sanoa.. :) No, se varattu kaveri nyt joka tapauksessa pitää karkottaa kauemmas, jos vain hyvällä uskoo. Ja miksei uskoisi, jos järkeä on päässä.

Anonyymi kirjoitti...

Uuuuuuu, mikä kuvio! ;)