maanantai 10. maaliskuuta 2014

Jotain ihan muuta

Maailma ei edelleenkään pyöri vain oman napani ympärillä. Mr A ei vastannut viestiini, koska hänen ajatuksensa ovat olleet nyt aivan muualla, toisin sanoen hänellä oli Hyvä Syy olla vastaamatta. Sain häneltä viestin päivällä. Syy ei liity minuun, vaan on kategoriassa "jotain ihan muuta". Terveellinen muistutus minulle siitä, että liika analysointi ilman tosiasioiden tietämistä on.. no, turhaa. Tai sanotaan että lähes turhaa. Näin naisena kuuluukin analysoida ja spekuloida, edes vähäsen.. ;)

Annan hänelle nyt aikaa ja yritän itsekin keskittää ajatuksiani johonkin muuhun. Sattumoisin sain tänään yhteydenoton eräältä taholta, jonka parissa tulen tulevaisuudessa tekemään jonkin verran vapaaehtoistyötä. Mukavaa puuhaa, jonka kautta saan taas uusia ulottuvuuksia omaan universumiini. Sitä kun ilmeisesti on sellaista tyyppiä, että vähän kuin vahingossa työntää päänsä milloin minkäkinlaiseen soppaan.

Painosta piti muuten mainita pitkästä aikaa sen verran, että se on pysynyt pitkään alle 90 kilossa. Ihan ilman mitään tietoista laihdutusta, tai nälkäkuuria. Sen verran kiirettä on ollut mm. töissä, että aina ei ole ehtinyt kunnolla syömäänkään, mutta en kumminkaan ole kahminut karkkia ja muita herkkuja kaksin käsin kitaani. Ilmeisesti onnellisempi olotila vaikuttaa painoon positiivisesti! Tai siis kiloissa negatiivisesti. :) Tänään aamulla paino oli 88,9 kg.

Tämä uusi minä onkin oikein mukavantuntuinen tyyppi. :) Ei näköjään stressaa turhia, osaa katsoa itseään (ja muita) hyväksyvien silmälasien läpi, vaikuttaa huumorintajuiselta ja positiiviselta persoonalta, joka elää ja antaa toistenkin elää.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt ollaan asian ytimessä - positiivisella tavalla! ;)

Siru kirjoitti...

Ihan mahtavaa kuulla tällaisia tunnelmia! Tuo levollinen mutta aktiivinen ote elämään on kivaa kuultavaa.

Vertaiskokemuksena tuosta, että itse haalin tolkuttoman määrän ylipainoa onnettoman avioliiton aikana, ilmeisesti söin lohdutuksekseni, vaikka en sitä silloin tunnistanut tai kokenut niin. Kun sitten sain pyristeltyä siitä surkeudesta ulos, sain myös voimaa pitää huolta itsestäni, ja se paino vain tippui, kun söin sellaista ruokaa, mistä tuli hyvä olo, ja liikuin mieluisilla tavoilla. Ilman varsinaista laihduttamista myöskin. :-D

Kilokiukuttelija kirjoitti...

Kuten tuossa aiemman postauksen kommenteissa moni sanoi, me naiset ajattelemme asiat (aina) huomattavasti monimutkaisemmin kuin miehet. Ne on oikkesti putkiaivoja ja se näkyy niiden tavassa olla, puhua, reagoida jne.

Hyvä, että et luovuta asian selvittelyä itsesi takia, mutta Herra A:n motiivien/ajatusten miettiminen onkin sitten riskialttiimpaa puuhaa: siinä helposti lukee tilanteisiin, sanoihin tai sanomattomuuteen sellaista, mitä siellä ei ole.

Hänen kohdallaan on parasta sitten kysyä suoraan ja katsoa, mitä vastaukseksi tulee :)

Annahan uudelle minälle taputus selkään uudesta selkärangasta! ;)

Riski Rouva kirjoitti...

Kiitos teille! Taputeltukin on. :)

Kyllähän omakin järki sanoo, että asioita ei kannata tehdä mutkikkaammiksi kuin ne ovatkaan. Myös tiedän, että miehinen tapa ajatella asioita on erilainen, kuin meidän naisten. Vaan kun minä olen nainen, sen tiedon käsittely ei mene ihan niin suoraviivaisesti kuin mitä se miehillä menisi. :) Siinäpä se onkin.. :D

Tosiaan, pitää puhua asiat suoraan ja kunnolla läpi, kun hänelle sopii. Nyt on hänen kannaltaan huono aika tällaisille asioille. Palataan, kuten hän itse sanoi.