lauantai 13. heinäkuuta 2013

Mies ei tiedä, että tiedän jotakin..

Tiedän, että mies on käynyt erään ex työkaverinsa luona kylässä jokin aika sitten, sillä välin kun olen ollut töissä. Mies ei tiedä että tiedän sen. Juttelin eilen niitä näitä miehen kanssa ja johdattelin keskustelua siihen suuntaan, että kysyin jossakin vaiheessa, onko hän nyt enää nähnyt näitä entisen työpaikkansa ihmisiä. Vastaus oli nopea ja lyhyt: "En".

Miksi mies valehtelee, jos ei ole mitään syytä valehdella? Jos siinä ei mukamas ole mitään salattavaa, että mies on käynyt tämän naisen kotona, niin miksi hän ei siitä kertoisi alunperinkään ja miksi hän siitä kysyttäessä ei kerro totuutta?

Tiedän asian siitä, että mies jätti kerran kauppaan lähtiessään vahingossa tietokoneensa päälle ja Facebook oli päällä myös. En voinut vastustaa kiusausta, mutta katsoin hänen keskusteluhistoriaansa ja siellä hän oli ihan päällisin puolin viattomissa aikeissa sopinut menevänsä käymään tämän naisen luona (auttamaan tietokoneongelmissa), sanoi jopa olevansa siellä tunnin kuluttua.

Tämä tuntuu todella pahalta, sillä kuvio oli tasan sama sen petturinaisenkin kanssa. Tapaamisia sillä aikaa kun olen töissä, mukamas viattomissa aikeissa, eikä niistä käynneistä kerrota mitään. Tuntuu tosi, tosi ikävältä ja se tuo pahoja muistoja mieleen. Se vähäinenkin luottamuksen murunen, joka on ehkä kenties mahdollisesti voimistunut vuoden aikana huuhtoutui juuri silloin vessanpöntöstä alas.

Samalla kerralla vilkaisin myös selaushistoriaa. Mies oli muutamia viikkoja sitten muutaman päivän matkalla toisella paikkakunnalla. Samaan ajankohtaan oli selaushistoriaan tarttunut sellaisia linkkejä, jotka kielivät kiinnostuksesta sen paikkakunnan thai-hierontaan, sex shoppeihin, private show -esityksiin, tyttöjen aikatauluihin ja hintoihin, jne..

Taas alkoi suorastaan oksettaa..


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No että sillä tavalla.Ettei vaan jättänyt konetta auki ihan syötiksi mokomakin kelmi? Olen ehkä hieman epäluuloinen miestäsi kohtaan kaiken lukemani perusteella. Tämän päivän Hesarissa oli muuten aika hyvä juttu narsismista ja siinä narsisti kertoi itsestään.Lukaisepas muuten, saattaa olla,että löytyy paljon sellaista minkä kohteeksi olet joutunut.
Sinua on kyllä kyykytetty ihan olan takaa ja tämä herra näköjään aikoo vain jatkaa.Odottaakohan hän,että "äiti" sinussa herää ja alkaa moittia ja vedellä ympäri korvia (siis noin henkisesti)?

Riski Rouva kirjoitti...

Täytyypä lukea tuo juttu. Sen olen päättänyt, että aikuisen miehen äidiksi en (enää) ala. Toivon parasta, että talo saadaan myytyä suht nopsaan, jotta pääsen eroamaan miehestä taloudellisesti järkevästi. Yritän luovia tässä mahdollisimman neutraalisti ja provosoimatta, myöskään provosoitumatta. Ihan sama mitä mies aikoo tehdä tai miten jatkaa tätä ns. suhdetta, minä en tähän ole jäämässä. Ällöttää koko ukko..

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä ihan totta tulee sellaiset "got to get out of this place"-fiilikset jo lukijallekin.
Niin vaikea todella kuvitella mitä hänen päässään pyörii.Kai se on helppo paeta itseään jonnekin seksimaailmaan, missä naiset ovat ihania ja siloposkisia,eivätkä soita suuta niin kuin me keski-ikäiset elämän rypistämät hirviöt (varsinkaan jos hinnoista päästään sopuun).Hänen vaimonsa ei varmaan ymmärrä häntä. On se niin pirun vaikea tulla toimeen ihan tavallisen naisen kanssa.

Raparperinainen kirjoitti...

Irti vaan, pois vaan. Ei se siitä kummene. Ihmisiä ei voi muuttaa, ovat mitä ovat. Tiedät sen.

Riski Rouva kirjoitti...

Olisihan se hienoa jos pystyisi itsekin elämään fantasiamaailmassa, jossa kaikki on kaunista ja ihanaa, eikä missään ole huolen häivää.. Tämä arki ja todellisuus kun ei aina ole sitä mitä tilasi. Ja kun tällainen ihan ymmärtämätön ja tavallinen vaimo ei anna tehdä mitä itse haluaa. Tylsä tyyppi, mokomakin kurttunaama. :)

Raparperinainen, tiedän.. Se on surullista, mutta niin se on.

Unknown kirjoitti...

Voi ei tuota miestäsi!!!
Näyttää tällaiset tapaukset menevän jotain tiettyä kaavaa. Meillä on käyty juuri samanlainen keskustelu. Siis FB:n keskusteluhistoria näytti faktaa ja mies kielsi. Röyhkeänä vedin ottamani kuvakaappauksett esiin (koska tiesin hänen poistavan keskustelun asap.. Ehdin ensin ;). Ja siis tiedän salasanan hänen suostumuksellaan, koska hän haluaa olla rehellinen...) Sanoin myös, että luottamusta on turha edes yrittää hankkia jos tarkoituksena on aina vetää matto alta pois...

Riski Rouva kirjoitti...

Sitkeä Sissi, niinpä tuntuu menevän. Mietin itsekin tuota kuvakaappausta, mutta ajattelin sitten että ei minun tarvitse perustella ja todistella hänelle yhtään mitään. Se riittää että tiedän hänen valehtelevan minulle. Ja että tiedän hänen etsivän maksullisiakin palveluita. Luottoa ei ole enää.

Siru kirjoitti...

Voi harmi! Ei tuo miehesi näytä edes yrittävänkään pysyä normaalielämässä kiinni. Inhottavaa,kun luottamus nuijitaan toistuvasti maan rakoon. Nostan kyllä sulle hattua, ja korkealle, että saat pidettyä itsesi kasassa tuossa tilanteessa. Jaksuja!

Riski Rouva kirjoitti...

Kiitos Sirpa! Tuossahan tuo ihan pokkana on kuin ennenkin, kaksinaamainen tyyppi.. Avaa tämä silmiä tajuamaan, että ei se ole ollut ihmekään kun en ole huomannut miehen pettämistä, vaikka sitä jatkui melkein vuoden ajan.