perjantai 19. heinäkuuta 2013

Laihis taka-alalla

Kaikkien näiden vastoinkäymisten taivuttamana en ole vieläkään jaksanut kiinnittää kunnollista huomiota tähän blogin alkuperäiseen aiheeseen, eli laihduttamiseen. Käväisin punnitsemassa itseni ja vaaka näytti 92,9 kiloa. Tässä vaiheessa ei riitä energiaa keskittyä aiheeseen täysipainoisesti, mutta yritän nyt sentään vähän katsoa mitä suuhuni laitan. Olen vähän taas hillinnyt herkkujen syöntiä, joka oli lähteä lapasesta tuossa hetki sitten ja yritän olla stressaantumatta liikaa siitä mitä vaaka sanoo. Stressaantuneena keho ei muutenkaan laihdu kovin hyvin, vaikka söisi oikein ja liikkuisi riittävästi. Stressihormonit kun kuulema ovat semmoisia veijareita, että eivät oikein anna laihtua.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pakko tunnustaa,että paljon mielenkiintoisempaa luettavaa on ollut kaikki muu kuin painonpudotus. Ja usko huviksesi,paino-ongelma ratkeaa jos kaikki muut ongelmat ratkeavat.

Riski Rouva kirjoitti...

Hehe, no hyvä että on ollut edes jotain mielenkiintoista luettavaa.. :) Uskon aika pitkältikin tuohon, että kun muut ongelmat ratkeavat edes suurimmalta osalta, niin painonpudotuskin sujuu paljon paremmin.