sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Heräävätkö perhoset sittenkin?

Pääsin Rakastuneen kanssa kasvotusten juttusille vasta loppuviikosta. Tekstiviestejä tulee monta kertaa päivässä, huokuen ikävää ja pursuten lentohaleja ja suukkoja. Puheluja tulee vähintäänkin kerran päivässä. Tapasimme pikaisesti ja hän edelleenkin jaksaa kertoa miten ihana olen, miten hyvältä tunnun siinä vieressä, miten ei olisi uskonut, että koskaan saa lähelleen nämä silmät (ja silmien omistajan), joihin ensimmäiseksi ihastui. Upottaa minut lämpimään ja turvalliseen karhunsyleilyynsä, tekee hyvää ruokaa, pitää huolta..

Jotain tässä sitten kai on tapahtunut, koska viihdyn hänen seurassaan vähitellen enemmän ja enemmän. Mukava mieshän hän on mielestäni ollut ensitreffeiltämme saakka, mutta nyt kun en ole hänen lähellään, mietin välillä mitä hän puuhailee, kaipailen lämpimään kainaloon, haluaisin halata ja suukottaa. Pienen pieni perhosensiivenheilahdus tuntuu silloin tällöin vatsanpohjassa. Hän saa minut hymyilemään.

Sanoin hänelle tavatessamme, että kyllä minun pitää nyt vähän pudottaa häntä takaisin maanpinnalle, koska hän on tässä nyt niin tunteella mukana. Minä olen vielä kovin jäljessä siitä missä hän on. Minä nyt ensin vähitellen tutustun häneen - ja hän minuun. Hän halasi, katsoi minua silmiin ja sanoi että kovasti toivoo että tästä tulisi jotakin.

Katsotaan heräävätkö perhoset, aika näyttää.. :)

5 kommenttia:

Kilokiukuttelija kirjoitti...

Olet sanonut suoraan, että oma tahtisi on eri kuin hänen. Nauti olostasi ja katso miten etenee.. Ajan kanssa voi olla, että ne perhoset valtaa kunnolla vatssan ;)
Elämä heittää eteen mielenkiintoisia ihmisi äja asioita ja niistä sitten kehkeytyy mitä kehkeytyy.
Pidä hauskaa, nauti yhdessäolosta ja what happens, happens!

Anonyymi kirjoitti...

Jos tuntuu hyvältä niin ei kai se auta kuin mennä ;). Katsele ja fiilistele mitä tuleman pitää.

- Catherin

Riski Rouva kirjoitti...

Katsotaan, katsotaan.. ;)

Anonyymi kirjoitti...

No, mitä kuuluu ?
Tulin viikon lomalta ja heti tarkastamaan mielenkiintoisia sivujasi. Haluaisin kuulla lisää.terveisin O.

Toiveikas kirjoitti...

Mäki kaipaisin jo vähän lisäkuulumisia :D Malttamaton kun olen niin kiinnostaa tietää, että miten se amorin nuoli on kaarrellut ;)