tiistai 2. heinäkuuta 2013

Tuli pari muuttujaa, v*ttu..

Ja juuri kun aloin pääsemään eromoodiin kiinni, tuli pari muuttujaa. Just kun aloin pääni sisällä pääsemään siihen lopputulemaan, että ero tässä nyt on edessä ihan oikeasti ja sain vähitellen suunnattua ajatuksia siihen, että miten ja minkälaisen asunnon hommaan, niin eikös taas asiat kääntyneet päälaelleen. Miten eroaminen onnistuu työttömänä? Tätähän olen pähkäillyt talvellakin, mutta nyt siitä tuli taas(!) ajankohtainen kysymys. Mä en jaksa kohta enää.. Meillä on rahatkin niin vähissä, että oikeasti ei ole varaa maksaa kaikkia laskuja, esimerkiksi talon lainasta ollaan maksettu vaan korkoja viimeiset kuusi kuukautta ja tässä kuussa pitäisi mennä taas ensimmäinen normaalierä, eli n. 850 euroa. Plus siihen tietenkin sitten kaikki muut maksut ja menot päälle. Ja kun nyt vaan yksinkertaisesti ei ole rahaa. Piste. Eikä meillä kummallakaan ole töitä. V*ttu. Ja mun viimeisin tili ei ole edes tullut vielä. Tänään menen juttelemaan (ex) työnantajani kanssa, että mistä tässä nyt oikein on kysymys ja että tuleeko niitä rahoja vai ei, vai mitä v*ttua... Tana.

No, eron lisäksi tuli toinen syy myydä talo. Ero ja rahattomuus. Molemmat painavia perusteita jo ihan yksinäänkin. Mutta miten sitä pärjää ilman töitä, kun ei tästä talosta lainojen maksun jälkeen mitään mahdottomia summia jää kouraan. Hemmetti. Ei kai pitäisi vaipua synkkyyteen, kun meillä kumminkin on se talo, joka voidaan myydä ja saada siitä edes joku summa valuuttaa kouraan, mutta ei naurata. Ei tosiaankaan naurata.

Ja tietenkin tämänkin piti tapahtua juuri nyt. Juuri nyt kun miehen pettämisen paljastumisesta tuli vuosi täyteen, niin ihan samaan ajankohtaan ajoittuu tämäkin nyt seuraavana vuonna.

Vaan eihän tässä sitten muuta kuin pää pystyyn ja kohti uusia vastoinkäymisiä. Ja työkkäriin.

Edit. klo 13:35
Palkka tulee tänään ja kaikki viralliset jutut hoidettiin asiallisesti. Kun firmalla on nyt tiettyjä epävarmuustekijöitä ilmassa, niin eihän siinä voi työntekijöitä pitää, kun ei ole varmuutta että voiko maksaa palkkoja jatkossa. Pomo kiitteli kovasti työpanosta ja joustavuutta, sekä painotti sitä että jos tilanne muuttuu, niin ilman muuta ottavat takaisin töihin. ..mutta jollakin pitäisi elää siihen saakka, jos se päivä koittaa. Tai että saa uuden työn.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No voi harmi. Elämä potkii rankasti välillä. Voimia kaikkeen! Toivottavasti saat uuden työn mahdollisimman pian.

Jääkarhu kirjoitti...

Voihan kettu! Tulipahan taas todistettua sekin, että huonot uutiset ei tule yksin. Välillä minuakin ihmetyttää, miksi toisten niskaan kaatuu p**kaa koko ajan, mutta muilla näkyy pelittävän koko ajan ilman sen suurempaa yritystä.

Voimia ja jaksamista sinull! Pää pystyyn ja eteenpäin, vaikka minkä tekisi. Ehkä tässä on nyt se tilaisuus tehdä se lopullinen päätös erostakin ja muuttaa kahteen erilliseen kämppään.

Riski Rouva kirjoitti...

Kiitos teille! Sitä minäkin olen ihmetellyt, että joillakin ihmisillä elämä soljuu kitkatta eteenpäin ja joillakin sitten on vaikka minkälaista vastoinkäymistä elon tiellä. Oma kiintiö alkaa olla jo täysi, joten jospa se aurinko alkaisi tähän risukasaan paistaa. Olen yrittänyt ajatella että kaikki mitä elämässä tapahtuu, vie asioita aina jollain tavalla eteenpäin ja että hyvä tästä vielä tulee. Välillä on helpompaa, mutta tuntuu että melko usein on vaikeampaa.

Ja ehkä tässä nyt tosiaankin on se viimeinen sysäys lopullisen irtioton tekemiseen..