torstai 6. helmikuuta 2014

Aamuun saakka odotutti

Odottelin koko eilisen illan viestiä Mr A:lta, mutta ei sitä näkynyt, ei kuulunut. Arvelin, että hän kai olettaa näkevänsä minut tänään eräässä tapaamisessa, mutta en ole menossa sinne, kun vointini ei ole vielä tarpeeksi hyvä. Mielestäni se olisikin ollut hänelle sopiva pieni näpäytys, jollei yhteydenottoa tule. Nyt aamulla tuli odotettu viesti, hän tekstasi että loppuviikko on kovin kiireistä aikaa, mutta ehdotteli viikonloppuna tapaamista erääseen kahvilaan. Jes! Ainakin hän on kiinnostunut tapaamaan, vaikka vieläkin pienessä mielessäni pyörii ajatus siitä, ettei hän vain kehtaa perääntyä enää..

Nyt vain mietin, mitä ja koska hänelle vastaan. Ehdotan tapaamista paremmalla ajalla, jos on kovin kiirettä? Lyön ehdotetun ajan lukkoon? Annan hänen nyt odotella omaa vastaustani iltaan saakka? En todellakaan ole kovin hyvä tällaisissa.. Enkä itse asiassa edes pidä ns. pelien pelaamisesta ihmissuhteissa. Toisaalta, ainakin jotkut miehet kuulema haluavat "saalistaa", eikä pitäisi olla liian helppo tapaus, jotta mielenkiinto säilyy, joten mitähän tässä nyt sitten oikein tekisi...

Ehkä vain olen oma itseni, lyön tapaamisen lukkoon ja katson mitä tapahtuu.

- - -

Kaksi ja puoli tuntia asiaa pyöriteltyäni laitoin hänelle viestin, että kyllä se ehdotus käy, mutta voidaan siirtää myöhemmäksikin, jos on tiukka aikataulu.   :)

- - -

Ja noin tunti sen jälkeen kun olin lähettänyt oman viestini, sain vastauksen, jossa hän sanoi ettei hänellä niin tiukka aikataulu ole, ettei tapaaminen järjesty.

:)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä - olemalla oma itsensä pärjää parhaiten! Nyt vaan suunnittelemaan kahvitreffejä viikonlopulle!😉

Riski Rouva kirjoitti...

Jep, ihme rooleja on ihan turha pitää yllä, sillä jos ihmisestä tuleekin tärkeämpi kuin pikku ihastus, karisevat kulissit ennen pitkää kumminkin. Kun on oma itsensä, niin ei tarvitse turhia stressata. Jos toinen tykkää, niin sehän on vaan sitä hienompaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä - hengessä mukana! Näitä sinun päivityksiä on mukava lueskella! :)

Kilokiukuttelija kirjoitti...

Teit oikein, miksi ihmeessä tässä kypsässä aikuisiässä pitäisi (enää) pelata pelejä.
Ja viesti oli sopiva - ei liian innokas, mutta joustava, peukut siitä!
Raportoihan sitten miten meni!!

Riski Rouva kirjoitti...

Hihi, kyllä vähän jännittää.. hyvällä tavalla. :) Pelejä voidaan sitten ehkä pelailla muissa merkeissä, jos niikseen tulee. ;)

Kiva että kirjoitukseni kiinnostavat. Tottahan toki jotakin raportoin. :)

Helmi Nainen kirjoitti...

Jänskää ;)

Unknown kirjoitti...

IHANAA!! Kivaa. Muakin alkoi jänskättämään sun deitit! Olet ansainnut säpinäsi. Nauti! <3

Raparperinainen kirjoitti...

Ihanaa!

Riski Rouva kirjoitti...

Odottavan aika on pitkä... :)

Anonyymi kirjoitti...

Niiiin, aika matelee mut odotus palkitsee! ;)