torstai 13. helmikuuta 2014

Muutoksen tuulahduksia

En tiedä miten exän päivä on mennyt, hänestä ei ole kuulunut mitään. Ehkä ymmärsi yskän, kun en alkanutkaan surkuttelemaan ja paapomaan häntä silloin alkuviikon puhelussa. Toivon niin.

Ei ole kuulunut mitään myöskään Mr A:sta. Ihan vähän olen jopa sitä mieltä, että hän oikeastikin saattoi tulkita käyttäytymiseni vähän väärin.. mutta katsotaan nyt. Kyllä minä hänet jossakin vaiheessa taas näen ns. luontevissakin yhteyksissä.

Työkuvioissa tulee taas vaihteeksi isoja muutoksia. Nykyinen 40 tuntia viikossa muuttunee 30-50 tuntia kuukaudessa sopimukseksi, jos ei minua sitten jopa irtisanota. Tämä muutos ei johdu minusta itsestäni mitenkään, vaan siihen vaikuttavat ihan muut syyt, joille en voi mitään. Eipä tässä sitten taas vaihteeksi auta muu, kuin aloittaa työhakemusten lähettely, sillä nuo vähäiset tunnit eivät millään riitä, että saisin tarpeeksi tuloja menojeni kattamiseen. Ensi kuun loppuun saakka työt jatkunevat vielä normaalisti. Ainakin tässä on taas mahdollisuus löytää itsestään uusia puolia, kuten oli tämän nykyisenkin työn puitteissa. Melkoista venymistä ja stressinsietokykyä tässä on vaadittu.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi !
Tänään olisi sopiva päivä, siis nyt perjantaina, lähestyä Mr A.ta.
Voit laittaa tekstarin ja toivottaa hyvää ystävänpäivää.
No, tuo ystävänpäivä kuulostaa meidän suomalaisten korvissa tietysti vähän pliisulta. On kuitenkin muistettava, että esim. Usa.ssa päivä on enenkaikkea rakastavaisten päivä.
Alkuperinteen mukaan päivällä ei tarkoiteta mitään pelkkää ystävyyttä vaan paljon syvempiä juttuja, kuten varmaan tiedät itsekin.ONNEA, niin ja hyvää ystävänpäivää sinullekin.
t. olivia

Kilokiukuttelija kirjoitti...

Komppaan Oliviaa - laita reipas, hauska, ei-tunteellinen ystävänpäivätekstari.
Ei mitään romanttista Valentine's juttua, vaan joku hauska. Se kertoo, että hän on käynyt ajatuksissasi, mutta ei mitään ripustautumista.
Miehet ei kaikki kyllä perusta tästä päivästä, joten ei kannata ihmetellä jos ei tule takas vastaavaa viestiä.

Tsemppiä työnhakuun!

Riski Rouva kirjoitti...

Hän itse asiassa laittoi minulle oma-aloitteisesti ystävänpäiväviestin, johon vastasin. Tästä lisää seuraavassa postauksessani..

Kilokiukuttelija kirjoitti...

Can't wait!!