tiistai 11. helmikuuta 2014

Oma elämä

Äh, miehet.. :D Enhän mä elä miehiä varten. Mä elän ihan omaa, itsenäistä, ihanaa elämääni, joten mitä suotta murehtia näillä viimeaikaisilla asioilla. Antaa asioiden mennä omalla painollaan, eiköhän se siitä lutviudu. :) Pitää olla oma itsensä, kuulema.. ;) Joten minä olen! Yritän ainakin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

OIKEA ASENNE! :)

Anonyymi kirjoitti...

Totta. Jos siitä on jotain tullakseen,niin kyllä se tapahtuu.

Sellainenkin juttu,että kun juuri olet päässyt huonosti toimivasta suhteesta, niin onhan se toki hyvä antaa ajatusten ja asioitten asettua uomiinsa.

Eikö olisikin ihanaa,jos uusi suhde olisi sellainen,jossa ei vain puhuttaisi kummankin entisistä vanhoista huonoista suhteista, vaan avattaisi uusi intohimoisen säkenöivä yhteinen suhde?

Riski Rouva kirjoitti...

Asenne ratkaisee! ;)

Olisi varmaan ihan hyvä antaa pölyn laskeutua ihan rauhassa, katsella ja ihmetellä maailmaa ja sen menoa ihan ajan kanssa. Ja ihanne olisi, jos menneisyyden voisi jättää kokonaan taakse, tai ainakin ne ikävät osuudet.

Mutta siinäpä tullaan taas siihen, että ei sinkkuuskaan ole itse tarkoitus. Mistäs sen tietää, vaikka "se oikea" olisikin heti edellisen suhteen päätyttyä nenän edessä? Eihän sitä tiedä kuin kokeilemalla, mutta hötkyillä ei kannata. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva lukea ja elää kanssasi näitä hetkiä.HYVÄ SINÄ.
t.olivia

Riski Rouva kirjoitti...

Olivia, kiitos paljon! :) Kiva kuulla, että viihdyt blogissani.