keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuosi alkaa

Vuoden ensimmäinen päivä, ensimmäinen kalenterivuosi eronneena alkaa. Minulla ei ole kristallipalloa, mutta odotan vuoden kääntävän asioita parempaan suuntaan. Olen itsenäinen ja itseeni luottava aikuinen nainen. Yritän ajatella asioista positiivisesti ja kääntää kaiken parhain päin. Vastoinkäymisetkin. Kaikki kokemukset kasvattavat ja jokaisesta kohtaamisesta ja tapahtumasta voi oppia jotakin. Elän elämää päivä kerrallaan, pyrin olemaan läsnä juuri tässä ja nyt, mutta katson myös tulevaisuuteen, tähtään kohti tavoitteita. Asetan tavoitteet tarpeeksi korkealle, jotta niiden saavuttamisessa on haastetta ja onnistumisen iloa. Rakennan omaa elämääni pala kerrallaan, ilman pakkopullan makua, omia tuntemuksia haistellen ja omaa vaistoa noudattaen. Avoimin silmin, nöyrin mielin, kantavin siivin.

4 kommenttia:

Tarina kirjoitti...

Hei RR,

Haluaisin vain sanoa, että seuraan blogiasi, itseasiassa kahlasin sen alusta saakka lävitse parina viime päivänä. Syy siihen on, että meillä on aika samalainen elämäntilanne (pettäminen - yritys - ero - laihdutus - työhuolet - sairas koira) paitsi oma muutos alkoi n. vuotta aiemmin kuin sinulla. Tsemiä siis tulevaan vuoteen ja kiitos inspiroivasta blogista!

Riski Rouva kirjoitti...

Tarina, ISO kiitos! Luin viestisi jo jokin aika sitten, mutta en jaksanut kirjautua blogiini kommentoidakseni sitä. (Olisipa mukamas ollut iso homma..)

Ihanaa kuulla että blogini on kiinnostanut sinua niin paljon, että olet jaksanut lukea sen läpi! Se merkitsee minulle paljon!

Sinulla lienee elämä jo paremmalla mallilla, toivon kovasti niin. :) Tsemppiä elämääsi ja rapsutukset koirulille!

Unknown kirjoitti...

Ihanan voimaannuttava kirjoitus, joka sai kyyneleet silmiin. Oma elämäntilanne on juuri nyt raskas hometaloineen, että oli tosi ihana piristys tämä. Kiitos <3

Riski Rouva kirjoitti...

Kiitos paljon! Ihanaa, että olen voinut tehdä jotakin, että oma olosi on parantunut edes vähäsen! Voimia ja uskoa parempaan tulevaisuuteen!!