sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Heräämisiä

Lakkasin kynsiä tässä illalla ja tajusin siinä samalla erään asian. Voin laittaa kaunista väriä kynsiin hyvillä mielin, ilman että mies pahoittaa mieleni kiukuttelemalla, kun kynsilakka "löyhkää" ihan kamalasti. :) Oma tupa, oma lupa. <3

Saan myös valita ihan rauhassa verhojen, mattojen, sängynpeitteen värit ja materiaalit, taulut seinille, ruuat mitä syön, telkkakanavat ja ohjelmat mitä katson, tai olen katsomatta. Ihan huippua! Tietenkään tämä kaikki ei ole tapahtunut ihan niks-naks-juuri nyt, mutta tajusinpahan taas tämän oman vapauteni. Olen niin pitkään myötäillyt toisen tahtoa ja unohtanut itseni ja omat toiveeni, että herääminen tapahtuu hitaasti. Mutta oih, niin ihanasti!

4 kommenttia:

Kilokiukuttelija kirjoitti...

Saat siivota tai olla siivoamatta, saat syödä tv:n ääressä tai lukea lehteä missä ja milloin haluttaa. Voit nukkua koko sängyn leveydeltä ja ostaa kaupasta niitä asioita, mitä itse haluat.
Kestää hetken tajuta, että sitä on vastuussa vain itsestään ja valinnoistaan ja joskus voi tehdä mitä haluaa tai olla tekemättä, siitä vaan! :)

Riski Rouva kirjoitti...

Näin juuri, aivan huippua! :)

Anonyymi kirjoitti...

Vive la liberte!

Anonyymi kirjoitti...

Mä niin muistan ton tunteen kolmen vuoden takaa! Se oli hienoa, vapauttavaa aikaa!