torstai 4. heinäkuuta 2013

Kilautin kiinteistönvälittäjälle

Lähtisköhän tää tästä nyt vihdoinkin etenemään. Otin yhteyttä kiinteistönvälittäjään ja hän tulee jossakin vaiheessa käymään ja arvioi talomme. Sanoin miehelle tästä ja eipä tuo nyt ainakaan mitään vastalauseryöppyä aloittanut. Tosiasiat kun ovat tosiasioita, niitä ei saa väännettyä muuksi kuin mitä ne ovat. Kun ei ole varaa asua täällä, niin eihän sitä sitten asuta täällä. Piste. Pankin kanssa pitää sopia maksujärjestelyistä, että ei tule rästimaksuja siltä ajalta kun täällä vielä asutaan ennen myyntiä. Samaten pitää neuvotella lisärahoituksesta kuntotarkastusta varten ja miten se uusi energiatodistuskin nyt sitten oikein vaikuttaa, mistä sen saa ja mitä se maksaa? Äh, monen monta selvitettävää asiaa. (Ja senhän nyt arvaa, kuka ne asiat joutuu käytännössä selvittämään..)

Ja pitää siivota ennen kiinteistönvälittäjän tuloa! No, onhan tässä nyt pitkät päivät aikaa..

5 kommenttia:

Raparperinainen kirjoitti...

Tsemppiä! Ja pikaista myyntiä! Kyllä ne asiat selviää, kun selvittää ja ratkeaa, kun ratkaisee.

Siru kirjoitti...

Jes! Justiinsa noin, eli aletaan selvittää ongelmavyyhteä edes jostain päästä, kyllä se siitä sitten edistyy. Ihan mahtavaa, että sait ryhdyttyä toimeen tässä. Toki inhottavaa, että näköjään joudut itse/yksin tämänkin huolehtimaan, mutta sittenpä sulla on yksi huolenaihe vähemmän. Voimia vain!

Jääkarhu kirjoitti...

Hieno Juttu!!!! Taputan karvaisia käsiäni ja toivon pikaista myyntiä ja KAHDEN uuden kodin löytymistä!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, jos asiat edistyy. Viimeinen asia, jonka haluat on maksuhäiriömerkintä. Vuokraus ainakin yksityiseltä on ihan mahdoton. Paljon tsemppiä !

Riski Rouva kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta! :) Selkä seinää vasten sitä sitten tulee vihdoin otettua härkää sarvista. Mitään maksuhäiriömerkintöjä en todellakaan aio tämän takia saada itselleni. Nyt vaan toivotaan tosiaan sitä nopeaa myyntiä, jotta päästään asioissa eteenpäin. Kahteen kotiin. :)