torstai 2. elokuuta 2012

Mässyn mässyn

Huhhuh, syömiset ja mieliala kulkevat pitkälti käsi kädessä. Miehen kanssa tuli riitaa alkuviikosta ja siinä sitten tuli ostettua kaikenlaista mielialanparannuspupellettavaa.. suklaata, muita karkkeja, jäätelöä, jne.. Pienetkin riidanjyväset paisuvat nyt viimeaikaisten tapahtumien johdosta suuren suuriksi ja mieli on pitkään matalalla. Mieltä madalluttaa vielä sitten lisäksi se, että antaa tällaisten asioiden vaikuttaa syömisiin - että on sitten mennyt mässyttämään herkkuja kaksin käsin. Vaaka ja mittanauha kertovat kyllä että harhapoluilla on oltu. Eihän siinä muu auta kuin ottaa kurssia taas kohti kevyempää linjaa, mutta harmittaahan tämä tämmöinen sompailu.

4 kommenttia:

Karamelli-elli kirjoitti...

Armoa vaan itsellesi, nyt vain unohdat lipsahduksen aiheuttamat syyllisyydet ja morkkikset ja nostat leuan pystyyn ja aloitat taas alusta <3 Muista, että lipsahdukset eivät estä laihtumistasi, ne vain hidastavat lopputulokseen pääsyä ;) Ja nyt on loistava hetki miettiä lipsumisia ja niiden syitä (kuten olet jo tehnytkin) ja sitten pohtia, miten estää stressisyöpöttelyä jatkossa. Tsemppiä!

Riski Rouva kirjoitti...

Kiitos! Totuuden sanoja, näinhän sitä pitäisi asiaa ajatella.

Unknown kirjoitti...

Nimenomaan, mennyttä palaa ei kannata murehtia, vaan miettiä, miten estää seuraava.

Sinullekin vieno pyyntö, olisiko mahdollista, että poistaisit tuon sanavahvistuksen, niin kommentointi helpottuisi huomattavasti?!

Riski Rouva kirjoitti...

Tuo sanavahvistus on estämässä roskapostiviestejä. Minulla oli aikaisemmin blogi eräästä toisesta aiheesta ja sinne alkoi yhtäkkiä tulla tolkuttomasti kaiken maailman roskaviestejä. Jopa kymmeniä päivässä. Niiden poisto ja siivoilu oli tosi rasittavaa, joten sen takia minulla on tuo sanavahvistus käytössä. Jospa se edes vähän vähentäisi niitä. Voisin kyllä kokeilla jonkin aikaa niin että ottaisin sen pois. Jos homma lähtee käsistä, niin se pitää sitten laittaa takaisin.