perjantai 10. elokuuta 2012

Toivonkipinä parisuhteessa

Parisuhdepulinaa taas tähän väliin. Meillä menee nyt yllättävän hyvin. Olemme avoimempia toisiamme kohtaan ja uskallamme sanoa jos joku asia häiritsee. Sanominenkin tulee rakentavasti, eikä tiuskien, joten siitä on helppo lähteä jatkamaan keskustelua. Meillä on myös paljon läheisyyttä, halailemme ja koskettelemme toisiamme, ja petipuuhiinkin olemme palanneet. Siellä on ollut paljon vipinää ja se on ollut mielestäni parempaa kuin aikaisemmin. Menemme päivä kerrallaan eteenpäin. Unohtanut en ole, anteeksi en ole pystynyt antamaan, mutta ehkä tällä suhteella on vielä toivoa..?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti saatte asiat ratkaistua, suuntaan tai toiseen...Tuo rakentava keskusteleminen kuitenkin joka tapauksessa on varmasti hyvä merkki ja minun mielestä kertoo siitä, että kuitenkin kaikesta huolimatta arvostatte toisianne kun jaksatte yrittää :) Itselläni ei ole aivan samantapaisesta tilanteesta kokemusta, mutta on itsekin tullut koettua, että anteeksiantaminen ja luottamuksen uudelleenrakentaminen on tosi rankkaa...Meillä kuitenkin oli sen arvoista, että kannatti yrittää...Tsemppiä hirmuisesti sulle, aikamoinen hatunnoston paikka kun jaksat tuossakin tilanteessa pitää laihdutusprojektin kasassa :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla! :)

Riski Rouva kirjoitti...

Kiitos! Päivä kerrallaan, päivä kerrallaan.. Joskus on helpompi päivä, joskus vaikeampi, mutta jokainen päivä on uusi mahdollisuus. Ajan kanssa näkee mihin suuntaan tässä kallistuu. Laihdutusprojekti natisee liitoksistaan (sekin..), mutta toistaiseksi ei ole romahtanut totaalisesti (sekään..).