torstai 18. kesäkuuta 2015

Loppusanat, kiitos ja näkemiin! :)

Hei taas! No, taas ja taas.. On aikaa vierähtänyt edellisestä postauksestani. Aika ilmeisesti kuluu siivillä kun on kivaa. :) Olitte jo ennättäneet useaan kertaan kysellä kuulumisiani, mutta en ole itse kirjautunut blogiin vähään aikaan, joten julkaisua odottaneet kommentit olivat jääneet julkaisematta. Ja siis myös lukematta. Pahoittelut siitä!

Niin. Että mitä sitä kuuluu ja muuta sen sellaista. No oikein hyvää kuuluu. Hengissä ollaan, vaikkei mitään ole vähään aikaan kuulunutkaan. Rakastuneen kanssa asumme nyt saman katon alla ja olemme menneet kihloihinkin. :) Elämä sujuu oikein mallikkaasti, olemme onnellisia ja rakastuneita. Elämä tuntuu vaivattomalta ja ..oikealta. Parisuhteemme kukoistaa, asioista ei riidellä, vaan ne harvat asiat joista ollaan eri mieltä, keskustellaan ja käsitellään sovussa. Joka päivä sanomme toisillemme rakastavamme toisiamme. Asiat ovat loksahdelleet kohdalleen. Ainoastaan työrintamalla olisi parantamisen varaa. Sain kesäksi töitä, mutta syksyllä on taas etsittävä jotakin uutta. Ajat ovat kehnot, työttömiä on paljon, joten ei auta kuin yrittää sitkeästi.

Niin kai se on, että kun asiat ovat hyvin, ei ole tarvetta purkaa itseään mihinkään, esimerkiksi blogiin. :) Hirveän suuri elämänmuutos tässä blogin elinaikana on tapahtunut, aloittaessani en voinut kuvitellakaan mitä kaikkea edessä on. Onneksi asiat ovat kuitenkin kääntyneet parhain päin. Jotain yksittäisiä asioita vähän kaipaan entisestä elämästäni, mutta olen erittäin tyytyväinen nykytilanteeseen. Tyytyväinen, onnellinen, rakastunut, luottavainen, sanoinko jo onnellinen, levollinen, muistinhan mainita että rakastunut.

Ystävät huomauttelevat usein, että vaikutan ihan eri ihmiseltä kuin ennen. Jopa siitä mitä olin ennen ex-mieheni suhteen paljastumistakin. Paljon vapautuneemmalta, iloisemmalta, onnellisemmalta, säteilevältä. Kyllä se onnellisuus vaan paistaa ihmisestä ulos, on se uskottava. :) Enpä olisi itsekään uskonut miten asiat vielä hyvään suuntaan muuttuvat, kun pimeimpinä hetkinä kahlasin murheen mutavellissä.

Enpä tiedä kirjoittelenko jatkossa blogiini enempää. Ehkä tämä oli tämän blogin päätös. Kiitos teille kaikille! Toivon elämäänne onnea ja iloa, voimia vastatuuleen, ystäviä ympärillenne. Ihanaa elämää! Ja hyvää juhannusta! :)


~ HAPPY END ~

2 kommenttia:

Neiti Säästäjä kirjoitti...

Ihana postaus, onnelliset loput ovat parhaita. Toki mielelläni kuulisin juttujasi jatkossakin :)

Anonyymi kirjoitti...

Olipa mahtavaa lukea oikea elämäntarina. Sattumalta löysin tämän blogin ja pääpiirteittäin luin kokonaan.

Onnea ja jaksamistä elämään. Jatkossa varmasti ymmärrät ja osaat selvittää asioita muiden ihmisten kanssa paremmin, kun on tuollaisia kokemuksia taustalla.

Olet ihanan positiivinen :)