maanantai 11. helmikuuta 2013

Mittausmaanantai

Homma edistyy tosi hitaasti. Paino oli pudonnut viime viikosta vain 300 grammaa, eli painoin nyt 88,3 kg. Vyötärö pullottelee sitkeästi samoissa lukemissa, eli 107 cm. Vaatteet tuntuvat mahtuvan aavistuksen paremmin päälle, eli jotain on ehkä tapahtunut, mutta vaaka ei sitä sen kummemmin kerro..

Kaikki tuntuu nyt muutenkin junnaavan paikallaan. Työtilanne ei edisty, parisuhde tuntuu kahlaavan tervassa, ei ole intoa eikä virtaa, mikään ei kiinnosta, mihinkään ei ole energiaa. Onneksi tällä viikolla on tiedossa yksi kiva ammattiin liittyvä tapaaminen, jossa on mahdollisuus tavata alan ihmisiä. Ehkä sieltä sitten löytyisi niitä työpaikkaan johtavia kontaktejakin.

Ja onneksi liikunta tuntuu kivalta! Ihan mahtavaa että on edes ne liikuntatunnit merkittynä kalenteriin. Ne rytmittävät viikkoa edes vähän ja antavat vaihtelua arkeen. :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin on pudotettu jo kaksi viikkoa vajaata kiloa. Vähän turhauttaa tällainen tahti lennokkaan alun jälkeen, mutta toisaalta, sehän tiedetään että näin se menee. Linja on kuitenkin pitänyt ilman juurikaan lipsumisia. Ihmettelen sitä; mikähän minuun on mennyt :-)

En vaan millään saa nyt tehokasta liikuntavaihdetta päälle. Onnittelut sulle Riski Rouva kun olet saanut itsesi vauhtiin! Saat varmaan lihaksia, jonka takia paino ei tunnu laskevan.

Minun paino oli tänä aamuna 85,8.

Jatketaan taas tästä, paljon TSEMPPIÄ sinnekin!!

T. Ullapulla

Riski Rouva kirjoitti...

Hitaasti hyvä tulee, sanotaan.. mutta kyllä se vauhti saisi joskus olla nopeampaakin! ;)

Hurja tsemppitsemppi sinullekin!!

Riski Rouva kirjoitti...

Poistin ensimmäisen anonyymin kommentoijan linkin, koska ns. lyhennetyt www-osoitteet ovat epäilyttäviä. Niistä ei näe minne ne menevät, enkä uskaltanut itsekään sitä klikata.

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä sinne arkeen! :)

Riski Rouva kirjoitti...

Kiitos tsempityksistä!