torstai 15. elokuuta 2013

Vuokra-asuntohakemus!

Lähetin vuokra-asuntohakemuksen pienestä kaksiosta, joka vapautuu tässä syksyllä. En ole käynyt katsomassa sitä, mutta sijainti on aika ok ja sinne saa viedä eläimiä. Tällä hetkellä minulla ei ole tarpeeksi rahaa maksaa vakuutta + ensimmäisen kuun vuokraa kerralla, puhumattakaan sitten muista laskuista mitkä siihen päälle vielä sitten kasaantuvat.. mutta päätin järjestää asiat siihen mennessä. Pakko saada töitä, myyn jotain ja jos ei muu auta, pitää pyytää joltakin vähän rahaa lainaksi. Äitiii... Pää tässä hajoaa, jos pitää jatkaa asumista saman katon alla pitkään vielä senkin jälkeen, kun ero tulee voimaan.. Eihän siinä erossa ole silloin mitään järkeä!

En sanonut miehelle vielä mitään. Sanon varmaan siinä vaiheessa, kun tiedän että saanko sen vai en. Tai sitten jonkun muun asunnon. Tuohonkin on varmasti melkoinen jono menijöitä, joten ei auta kuin toivoa että tärppää. Jotenkin tässä pitää saada asioita edistymään, vaikka en ihan oikeasti tiedä millä niitä muutoksia maksan. Pitää kai luottaa siihen, kun niin monet kannustavat sanoen että asioilla on tapana järjestyä..

Kävin äitini luona eilen ja sanoin sieltä tultuani että kerroin tästä tilanteestamme hänelle. Mies ei siis tiennyt äitini tienneen hänen sivusuhteestaan ja eroaikeistamme, koska äiti pyysi etten kerro miehelle että olin kertonut hänelle. Kimuranttia, mutta joo.. näin tämä nyt on ollut. No, kun eron toisen vaiheen paperisulkeisiin on aikaa enää niin kovin vähän, niin arvelin että kyllä tässä vaiheessa jo voin kertoa miehellekin että äitini tietää. Kysäisin samalla, onko hän kertonut omille vanhemmilleen tästä vielä mitään - vaikka hyvin jo tiesinkin ettei ole. Olisi varmaan syytä.. Mies on ollut nyt apeana, kun tietää äitinikin tietävän. Kai se ero sitten vähitellen alkaa konkretisoitua hänellekin.

Omat ajatukseni laukkaavat uudessa asunnossa! :) Jos saan tuon, mistä tein sen hakemuksen, se on kooltaan vain 1/3 tästä nykyisestä asunnostamme, mutta se onkin sitten ihan vain ja ainoastaan omassa käytössäni! Ja karvakorvan tietenkin.

4 kommenttia:

Siru kirjoitti...

JEI, asiat etenevät, hienoa!

Jääkarhu kirjoitti...

Rohkeasti eteenpäin!

Manta kirjoitti...

Kyllä se siitä! Hyvä, että olet ollut omatoiminen.

Riski Rouva kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta! :)