lauantai 9. marraskuuta 2013

Iloa ja surua odotettavissa ensi viikolla

Sain eilen yllätyspuhelun eräästä yrityksestä, jonne olin laittanut työhakemuksen. Hakuaika ei ole vielä edes päättynyt ja he pyysivät minua haastatteluun ensi viikon lopulla! :) Haastattelupäivälle sain jopa itse valita ajan, sillä taisin olla ensimmäisten joukossa joille soitettiin. Ihan hyvä merkki, eikös? :)

Koira sen sijaan on mennyt huonompaan kuntoon. Se on saanut muutaman päivän aikana jotain kummia kohtauksia, ja viime yönä se sai ihan selkeän epilepsiakohtauksen. Suusta tuli vaahtoa ja pissat tulivat alle.. :( Taitaa olla viisainta lähettää se viimeiselle matkalleen ensi viikolla. Ihan järjettömän surullista, mutta ei sen olo tuosta taida kohentua. Pitää vaan hyväksyä tosiasiat.


4 kommenttia:

Maisa kirjoitti...

Voi koiruutta :(

Onkos koiralla jo ikää vai johtuuko kaikki ehkä vain elämänmuutoksesta? Älä sitä nyt heti anna lopettaa, vaan käytä eläinlääkärillä tutkittavana. Sehän on sun paras ystävä!

Ja sitten seuraavaksi tärkeämpiin asioihin: Onnea työnhakuun!!

Riski Rouva kirjoitti...

Koiruus on 10 vuotta vanha ja sillä on ennestään mm. sydänvika ja diabetes. Kaihi vie näköä koko ajan ja kuulokin on heikentynyt. Koko päivän olen tänäänkin katsonut, kun rassukka vapisee vähän väliä ja on hämillään. :( Toki voi johtua kaikista näistä muutoksistakin, kysyn eläinlääkäriltä hänen näkemystään asiasta. Reilu viikko sitten käytin sen eläinlääkärillä tulehtuneiden korvien takia ja muutenkin tarkistuttamassa kuntoa. Ihan heppoisin perustein en toki ole ihanaa koiraystävääni lopettamassa. Hirveää kuitenkin katsoa koiruutta, jonka kanssa on aikanaan tehty monen tunnin metsälenkkejä, kun se taapertaa hitaasti ja vaikean näköisesti lyhyitä kävelylenkkejä ja tosiaankin saa niitä kohtauksia. Kunpa se osaisikin sanoa, onko sillä kipuja, pelkääkö se..

Maisa kirjoitti...

Voimia sulle ja haleja Koiruudelle :)

Riski Rouva kirjoitti...

Kiitos! Kävimme eilen eläinlääkärillä ja hänen mielestään kannatti vielä ottaa verikokeita ja katsoa, löytyykö niistä jotakin. Toivo elää vielä. Ja koira. :)