perjantai 15. marraskuuta 2013

Pikapäivitys

Huh, koiralta otettiin maanantaina verikokeita ja tutkittiin sitä muutenkin tarkasti. Tuloksista ei löytynyt mitään kovin ihmeellistä, eläinlääkäri arveli että kohtausten syynä saattaisi olla matala verensokeri. Toisin sanoen pitää olla entistäkin tarkempi insuliinin annostuksen kanssa. Pienensin annosta ja koira onkin ollut paremmassa kunnossa. Olisiko tässä nyt päästy säikähdyksellä! :) Minun virheenihän se on ollut, sillä en ole ollut riittävän tarkkana.. mutta onneksi ei ole tapahtunut mitään peruuttamatonta. Koirulilla on edessään vielä iloisia koiranpäiviä!

Työhaastattelusta on perhosia vatsanpohjalla. Työ olisi mielenkiintoinen ja kaikin puolin lupaavan oloinen, mutta se on sitten lähinnä kiinni siitä että minkälaista persoonaa sinne etsitään. Uskon olevani kaikin puolin pätevä ja sopiva siihen tehtävään, joten homma ratkeaa henkilökemialla, jos on muitakin yhtä hyviä hakijoita. Nyt olen aika itsevarma omista kyvyistäni, mutta tälle mielipiteelle on (jopa omasta mielestäni) katetta. :) Ei auta kuin toivoa parasta.

No, nyt pitää valmistautua uuteen työpäivään nykyisessä työpaikassani. Siinä on edelleenkin paljon epävarmuustekijöitä ja monia muuttujia pelissä, joten uusi työ olisi aivan paikallaan. Mukavaa perjantaita!

Ei kommentteja: