maanantai 5. marraskuuta 2012

Kevyt Sankari puolivälissä

Niin se aika rientää kun on mielekästä ja mukavaa tekemistä. Kevyt Sankari laihdutusprojekti on puolivälissä, takana viisi viikkoa ja toiset samanmoiset vielä edessä. Tämän illan punnituksessa tuloksena oli 91,2 kg, eli 0,8 kg on lähtenyt viime viikosta. Viidessä viikossa olen pudottanut 4,9 kg, ja siihen mahtuu väliin yksi plussaviikkokin! Olen tosi tyytyväinen tulokseen, vaikka se plussa harmittaakin vähän. Mennyt on mennyttä ja nyt katse tulevaan ja seuraaviin viiteen viikkoon. En ehkä ihan usko että tahti pysyy samanlaisena, mutta en aseta mitään tavoitetta tälle projektille. Teen sen mukaan mikä tuntuu hyvältä ja niillä keinoilla saavutettuun tulokseen on sitten oltava tyytyväinen. Koko kisan kärkisijoituksista en uskokaan kilpailevani, tuloksen pitäisi olla paljon parempi, mutta ihan oman itseni vuoksi tätä teenkin. Keho on kiinteytynyt ja pehmeitä löllyköitä on nyt vähemmän kuin aluksi. On myös virkeämpi ja parempi olo kokonaisvaltaisestikin ja itsetunnollehan tämä on mannaa, kun ulkonäkö kohenee. ;)

Ainoa miinuspuoli tässä on se, että jalkani on ollut vähän kipeä. Reiden etupuoli on nipistellyt ja "poltellut" jonkin aikaa. Mietin että olisikohan pitänyt jättää jalkaprässikokeilu väliin.. laitoin laitteeseen (itselleni) reilut painot (yht. 75 kg) ja testasin jaksanko tehdä niillä sarjaa. Ensin sain 19 toistoa ja hetken kuluttua 16. Seuraavana päivänä oli molemmissa polvissa pistävää kipua, mutta se meni ohi. Tämä nipistely sen sijaan ei mennyt. Mietin että sainkohan nyt rikottua jotain, revähtiköhän joku lihas vai mitä kummaa.. Pöhlä mikä pöhlä, ohjaaja kun oli juuri varoitellut että nyt pitäisi olla varovainen ettei riko paikkoja. Oma moka.

Kaiken kaikkiaan kokonaisuutena minulla on tosi hyvä fiilis tästä ja vilpittömästi suosittelen osallistumaan, jos eteen osuu joskus. Tästä vielä loppuviikot hyvällä tsempillä ja lopussa kiitos seisoo! :)

4 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Onnea! Todella hyvin oot saanu (varsinkin tämän) projektin aikana pudotettua! Onko sulla nyt meneillään minkälainen ruokavalio?

Riski Rouva kirjoitti...

Kiitos Minttu! Ruokavaliosta voisinkin kirjoitella joku kerta. Ei minulla mitään kovin tarkkaa ohjelmaa ole, mutta voin näitä perusperiaatteita valottaa. Itse kyllä menen vähän näppituntumalla, en ole tarkkoja määriä tai kaloreita laskenut yhtenäkään päivänä. Tulos voisi olla parempikin jos niin olisin tehnyt, mutta en nyt ole jaksanut näpertää liikoja. Pääasia että paino laskee. :)

Unknown kirjoitti...

Hei kokeileppa tehdä prässiä kiloilla 60-70-60 ja sarjoilla 15-10-18. Vois toimii :)

Riski Rouva kirjoitti...

Hei! Täytyypä kokeilla, kiitos vinkistä. :)