maanantai 30. syyskuuta 2013

Enää yksi yö!

Voitteko uskoa? Enää yksi yö ja saan uuden asunnon avaimet! Tähän ollaan nyt tultu niin monen tuskaisen ja epätoivoisen blogipäivityksen jälkeen - oma elämä on alkamaisillaan! Ollaan vähän jaettu huonekaluja ja jotain muita juttuja, joten minulla on huomiselle päivälle jotain konkreettista muutettavaa. Kaveripariskunta tulee pakettiautonsa kanssa illalla käymään, viedään isoimpia huonekaluja. Pienemmät tavarat saan kuljetettua omallakin autolla hiljalleen. Onneksi ei ole mitään suurempaa hoppua muuton kanssa, vaan voin viedä tavaroita omaan tahtiin. Uusi koti on nykyisen kodin ja työpaikan välissä, joten voin töihin lähtiessäni viedä tavaroita. Suunnittelin, että en muuta heti uuteen paikkaan, vaan asustelen viikot täällä nykyisessä kodissa ja viikonloput uudessa, koska en halua jättää koiraa heti yksin uuteen paikkaan, vaan totuttelen sen kanssa ensin viikonloput ja sitten vähitellen kun se osaa olla yksinään, voin jättää sen työpäivienkin ajaksi hyvillä mielin. Koiran tahdissa sitten siirryn yhä enemmän ja enemmän uuteen paikkaan.

Vähän haikea tunnelma, mutta pääasiallisesti odottavan kutkuttava fiilis. Hyvillä mielin olen muuttamassa omilleni! :) Olen iloinen, että sain voimia tehdä eropäätöksen. Olen nyt täysin varma, että jatkaessani tässä suhteessa en olisi ollut riittävän onnellinen. Olisin kuitenkin katkeroitunut vähitellen enemmän ja enemmän, olisin epäillyt miehen uskollisuutta, en olisi voinut enää luottaa. Sisäisesti olisin kuihtunut ja näivettynyt, hukannut positiivisen minäni. Nyt voin jättää tämän parisuhteen taakseni, sillä olen pureskellut eron niin hyvin, että ei ole enää mitään jossiteltavaa. Ollaan ihan ok väleissä, joka on ihan hyvä, sillä tulemme vastaisuudessakin näkemään toisiamme, kun osittain samoissa ympyröissä pyörimme tästä eteenkin päin. Tuskin tässä kuitenkaan alkaa mikään vanha suola janottaa. Haluan elämältäni jotain muuta. Ihan tarkkaan en vielä tiedä että mitä, mutta nyt on hyvä lähteä etsimään uutta suuntaa ihan rauhassa. Voi miten jännittävää, saankohan yöllä untakaan!? :)

3 kommenttia:

Toiveikas kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! :)

Jääkarhu kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Toisin suolaa ja ruisleipää, jos voisin :)

Riski Rouva kirjoitti...

Kiitos teille!! :)

Olen saanut vietyä uuteen kotiin jo aika lailla tavaraa. Tietokonekin lähti sinne heti ensimmäisessä kuormassa, mutta en ole vielä saanut asennettua sitä käyttökuntoon, joten olen ollut nettipimennossa vähän aikaa. Nytkin olen lainakoneella naputtelemassa. :)