sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Syyskuu

Päivitin tuota Tähän mennessä tapahtunutta -osiota. Huh huh, väsyttää. Onko se tämä syyskuun sateinen ja kolea sää, joka heti vaikuttaa? Vai lieneekö joku syysflunssan tapainen tulossa, kun kurkku on kipeä ja lihaksia kolottaa. Tekisi mieli vain käpertyä peiton alle ja jäädä sinne nukkumaan.

Tekisi mieli kirjoittaa, mutta sanoja ei tule. Ei oikeastaan ole mitään ihmeellistä kirjoitettavaakaan juuri nyt. Päätä särkee. Eikös sitä sanota, että kovan stressin jälkeen sairastuu helposti, kun se kova jännitys ja tunnetila laukeaa elimistöstä? Onhan tässä nyt tullut tehtyä tosi isoja päätöksiä tulevaisuuden suhteen, jotka vaikuttavat koko loppuelämään merkittävästi. Siinä mielessä ei kai ole ihmekään, jos vähän väsyttää ja on voimat pois. Olotila on kumminkin ihan positiivinen siinä mielessä, että tunnen tehneeni oikean ratkaisun eron suhteen.

Taidan oikeasti kömpiä sinne peiton alle lämpimään.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

apua ;(( olin nuori nainen ja olen seurustellut poikaystäväni kanssa 4 vuotta kunnes hän toissailtana jäi kiinni pettämisestä.. todellla epätodellinen olo

Riski Rouva kirjoitti...

Voi ei, olen pahoillani puolestasi. :( Se sattuu, se vetää maton alta, se on vaan niin väärin. Toivottavasti poikaystäväsi ottaa vastuun tekemisistään ja käy asioita läpi kanssasi. Onko sinulla ketään muuta läheistä ihmistä, jonka kanssa voisit jutella asiasta? Voimia!

Anonyymi kirjoitti...

Tuo sairastuminen ja päänsärky kuulostaa niin minulta. Reaktioni olisivat juuri samanlaiset. Tuttua.
Kyllä se siitä, toivu rauhassa.

Jääkarhu kirjoitti...

Tuo on niin totta, että sitä jaksaa painaa niin paljon kuin on pakko, ja sitten kun on tilaa hengittää, tulee pääkipu, flunssa tms. Mulla oli pitkään jokaikisenä vapaapäivänä migreeni, nyt olen vähän onnistunut hallitsemaan sitä. Eräs opettajani aikanaan sanoi, että tuo on tunnollisen ihmisen merkki.

Lepää nyt, mutta älä liikaa. Sekään ei ole hyväksi. Pidä itsestäsi huolta ja hemmottele!