lauantai 7. syyskuuta 2013

Sain töitä, mutta..

Sitä ei pieni ihminen aina etukäteen tiedä mihin on päänsä pistänyt.. Sain siis töitä ykskaks yllättäen. Jee! :) Iloinen asia. Kuitenkin olen nyt jonkin aikaa sitä tehtyäni jäänyt pohtimaan, että onkohan minusta sittenkään siihen. Työ on vastuullista, ja vaikka siihen ei ilmeisimminkään ole mitään tarkkoja vaatimuksia ja edellytyksiä, olisi käytännössä todella, todella hyvä asia jos olisi tietynlaista koulutusta ja kokemusta takana. Minulla ei ole yhtään mitään sen tyyppistä taustaa ja siksi olenkin miettinyt, että olenkohan haukannut nyt liian suuren palan. Työ on sinänsä mukavaa ja pidän siitä, mutta siihen liittyy erinäisiä seikkoja, joiden takia tulee toisinaan tunne, että olen tyhjän päällä, enkä ole varma mitä pitäisi tehdä. Oikeita asioita pitäisi kumminkin tehdä ripeästi, jotta asiat sujuisivat, eikä siinä lähellä ole välttämättä ketään jolta kysyä neuvoa. Siksi mietinkin, että olenkohan kuitenkaan ihan oikea ihminen ihan oikeassa tehtävässä.. Pitää vain toivoa, että oma pelisilmä kehittyy (nopeasti!) ja saan hommat hoidettua kunnialla.

7 kommenttia:

Jääkarhu kirjoitti...

Ei mitään muttia! Ota haasteet mieli avoimena vastaan, ja hanki tietoa! Kyllä se siitä. Jos sinut on valittu tehtävään, kyllä sinulla myös joku sellainen taito on, jota siinä vaaditaan.

Anonyymi kirjoitti...

No jos työnantaja sinuun uskoo, niin usko itsekin! Työ opettaa tekijäänsä.

Siru kirjoitti...

Katsos, parhaasi teet ja täysillä yrität, enempää ei voi vaatia! Onnea työpaikasta, isosti! Nyt taas asiat menevät eteenpäin. Ja JOS sitten kävisi niin, että koet olosi tässä työpaikassa liian raskaaksi, niin voit levollisin mielin etsiä jotain toista paikkaa, kun tiedät, että kuitenkin tämä työ on, ja saat palkalla hoidettua kulusi. Ihan mahtavaa!

Riski Rouva kirjoitti...

Olisikin noin helppoa, tämä on kumminkin vähän semmonen special case, mistä en voi tarkemmin kertoa. No, antaa ajan kulua ja teen parhaani, yritän täysillä, ei kai siinä sitten muutakaan voi. :) Kiva kun tsemppaatte!

Raparperinainen kirjoitti...

Tottakai pärjäät!

Anonyymi kirjoitti...

Vau, onpa sinun elämässäsi ehtinyt tapahtua! Onnittelut uudesta, työstä, pärjäät varmasti. Kommppaan edellisiä kirjoittajia, jos sinut on työhön valittu, jotain osaamista sinulla täytyy olla, vaikka et sitä itse vielä ole hoksannutkaan. Blogisi on tosi innostava, reipas selviämistarina!

Riski Rouva kirjoitti...

Kiitos vaan, kiva että innostaa. :)

No, luonteeni ja persoonani on tähän työhön varmaan aika lailla ok, mutta itse osaamista sitten ei oikein olekaan. Joka päivä onkin ollut jotain uutta ja ihmeellistä, missä täytyy vaan pitää oma pää kylmänä ja tarttua toimeen. Hengissä vielä. :)