perjantai 4. lokakuuta 2013

Uutta, vanhaa ja lahjaksi saatua

Jotain uutta, jotain vanhaa.. :) Uuden kodin järjestys alkaa vähitellen hahmottumaan. Isoimmat huonekalut ovat löytäneet paikkansa, vaikka en ole vielä saanut kaikkia kasattuakaan. Pienessä asunnossa on oleellista suunnitella siirrot mittanauhan kanssa etukäteen, ettei tarvitse siirrellä tavaroita edestakaisin. Vein yhteisestä asunnostamme omaan kotiini aika paljon huonekaluja, uusia ovat sänky ja vuodesohva + tuoli. Pieni ruokapöytä ja tuolit ovat oikeastaan oleellisimmat puuttuvat esineet. Kaverilta saan vielä yhden kaapin, joka sopii yhdistettyyn makuu- ja työhuoneeseeni värinsä perusteella. Toivottavasti myös mittojensa perusteella.. Oleellisimmista tavaroista puuttuvat vielä mikroaaltouuni ja pyykkikone (ja kuivauskone), mutta voin kuitenkin pestä pyykit taloyhtiön pesukoneella, joten ei mitään paniikkia sen suhteen.

Eksä on ollut jopa lähes hyvällä tuulella muuton suhteen. Kai se on hänellekin helpotus ja selkeyttää asioita. Ihan hyvässä hengessä ollaan jaettu tavaroita, se vähä mitä nyt ollaan ehditty käymään läpi silloin kun ollaan ehditty näkemään. Huonekalut ollaan jaettu, jotain koriste-esineitä, matkamuistoja, käyttötavaraa.. Mulla on ollut aika kiirettä töissä ja muuttopuuhissa. Kaveripariskunta tuli isolla autolla auttamaan muutossa, mies oli reissussa sinä päivänä. Kävi eksä yhtenä iltana katsomassa uutta asuntoani, kun vein jotain tavaroita sinne. Haisi ihan hirveästi viinalle. Ei sellaiselle pehmeän oluiselle, vaan ihan raa'alle viinalle. Autoa ajaessani ja hengitystä pidätellessäni mietin itsekseni, että onneksi minun ei tarvitse sietää tätä enää! Eihän siinä mitään, jos silloin tällöin joskus ottaa ja haisee semmoiselle, mutta kun se ei ole ollut kovin harvinaista. Ja se vanhan viinan haju oli ällöttävää, etenkin jos oltiin lähdössä esimerkiksi kummilapsien synttäreille.. Hävetti. Onneksi sitä ei tosiaankaan tarvitse enää sietää.

Nyt en ehdi kirjoittamaan enempää. Oma tietokoneeni on vielä asentamattomana muuttolaatikoissa uudessa kodissa ja nyt kirjoittelen tätä lainakoneella vanhassa kodissani. Olen ollut muutaman päivän nettipimennossa. Se on toisaalta ihan suositeltavaakin silloin tällöin. Tulee helposti roikuttua netissä ihan liiankin paljon. Jatkan juttua joskus, kunhan saan koneen toimimaan uudessa kodissani. :)

1 kommentti:

Manta kirjoitti...

Minä niin jaan tuon tunteen. Tuon viinantuoksun... Se o inhottavaa... Mutta hei, sulla on nyt asait hyvällä mallilla!