keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Aamu-unisia pikamietteitä

Pohjimmiltaan positiivinen perusvire on vallalla, vaikka elämä heittääkin välillä kapuloita rattaisiin. Päivä toisensa jälkeen vierähtää ohitse ja illalla nukkumaan mennessään huomaa, että niin vain tästäkin päivästä selvisin. Samat vanhat aiheet pyörivät kuvioissa: stressaava ja hektinen työ, myymätön talo, oikutteleva exä, edelleenkin sairasteleva koira, univaje, hiljaa hiipivä painonnousu, väsymys. Plus yhtä sun toista. Vaan on niitä positiivisiakin asioita. Se eroryhmä on osoittautumassa varsin hyväksi paikaksi käsitellä omia ajatuksia ja saada tukea, mutta myös toisenlaisiakin näkemyksiä ja kokemuksia eroon liittyvistä tilanteista. Uusi koti tuntuu oikeasti kodilta, enkä ikävöi takaisin entiseen taloon, koirakin on ottanut tämän jo ihan kodikseen ja on kiltisti myös yksin ollessaan. Saa olla niin kuin itse haluaa ja touhuta asioita omaan tahtiin. Oma tupa, oma lupa. Arvostan. :)

2 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Hassua, että juuri minä eksyin blogiisi! Hain kuntoilublogeja ja päädyin tänne. Selailin tekstejäsi ja olet käynyt kovan rumban läpi.
Tekstisi kävi sydämelleni, sillä itselläni on takana ero suhteesta, josta on ollut todella vaikea päästä jatkamaan eteenpäin. En olisi ikinä uskonut itselleni käyvän niin.
Ja takana on myös iso painonpudotus. Painoin pahimmillaan melkein 100 kiloa, ja laihdutin melkein puolet elopainostani pois. Tiedän aikalailla kokemiasi tunteita ja ajattelin jättää tsemppauskommentin.
On hyvä lukea se, että viihdyt kodissasi ja sinulla on koirakaveri. Itse juuri ajattelin hankkia kissan unikaveriksi. :)

Riski Rouva kirjoitti...

Hei Elisa! ISO kiitos tsemppikommentistasi! Luin sen jo kauan sitten, mutta olen ollut niin väsynyt, etten jaksanut edes kirjautua blogiini vastaamaan viestiisi.

Hurjan paljon onnea tosi, tosi mahtavasta painonpudotuksesta!! Wau! Millä keinoilla pääsit noin loistavaan tulokseen? Kuten olet varmaan blogistani huomannut, oma kuntoremonttini ja painonpudotukseni on vielä aika pahasti kesken.. mutta kyllä se siitä. :)

Tsemppiä sinullekin jatkoon, vaikka taidatkin olla jo voiton puolella erostasi, tai ainakin toivon niin. Se vaan on niin järkyttävän vaikeaa päästä erosta yli, kun itse on asennoitunut siihen, että tämä suhde kestää. No, elämä on..

Kissat ovat kivoja unikavereita. :)

Rauhallista joulua ja onnellista vuotta 2014!