sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Aviokriisi, epätodellista!

Epätodellista. Eihän näin voi käydä minulle, meille.. Viime yön ja tämän päivän puhelut konkretisoituivat todeksi, kun mies tuli illalla kotiin. Tunnustus. Anteeksipyyntö. Katumusta. Kyyneleitä.

Pettäjä. Miehelläni on toinen nainen. Kriisi.

Sanaton. Olin hämmästyttävän rauhallinen keskustellessani miehen kanssa. Ei jälkeäkään raivoamisesta. Lähinnä tunsin syvää pettymystä, järkytystä, luottamuksen murenemista. Epätodellinen olo. Ehkä se viha ja raivo tulevat sitten myöhemmin. Nyt nukumme eri huoneissa.

Käsittämätöntä.................

6 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Voi ei, ei tähän osaa muuta sanoa kuin että voimia! :( En voi sanoa vastaavaa kokeneeni kun en ole avioliitossa ollut, mutta edellinen poikaystävä petti kahdesti - siis senkin jälkeen kun olin antanut ensimmäisen petoksen anteeksi. Mikään ei liene nöyryyttävämpää, ei halveksuttavampaa kuin pettäminen...

Riski Rouva kirjoitti...

Kiitos! Tämä tuli aivan pyytämättä ja yllättäen, en nähnyt mitään ennusmerkkejä. Yritän saada vähän unta tänä yönä, viime yön unet jäivät vähiin..

Paha Maha kirjoitti...

Koitahan jaksella! Muista, että vika ei oo sinussa, vaan miehessä!

Manta kirjoitti...

Tiedätkö, minä olen ollut ihan samassa tilanteessa. Ei mitään ennusmerkkejä, ei vaikka kuinka olen yrittänyt analysoida tilannetta näin jälkikäteen. Ja pomps! Siinä sittä sitten oletiin kahden alaikäisen kanssa. Muutama vuosi meni, mutta niin siitä vain suosta noustiin.

Ihan reilusti pyydä lääkäriltä vaikka nukahtamislääkkeitä. Tiedän, että unta saa todella odotella ja siitä se kierre sitten syvenee. Mutta jos hakemalla hakee jotain positiivista erostani, niin laihduin ihan itsestään toistakymmentä kiloa...

Riski Rouva kirjoitti...

Kiitos!!

Riski Rouva kirjoitti...

Kamala tilanne sinullakin ollut.. Joo, paino ainakin putoaa ihan silmissä - vaikkakaan ei ihan terveellisellä tavalla..

Sain onneksi vähän nukuttuakin kyynelten lomassa.