tiistai 3. heinäkuuta 2012

Väkisin syömistä

Nukuin yllättävän hyvin, sitten kun vihdoin menin nukkumaan. Töissä on mukavan kiireistä, eikä ehdi miettiä asioita kovin paljoa. Olen tosin miettinyt että onkohan se hyvä vai huono asia. Tämä kun pitäisi käsitellä, eikä haudata jonnekin syvälle.. tosin, eipä ole mieskään kotona asiaa selvittelemässä. On kavereillaan, siellä on kuulema ystäviä ja kaikki tarjoavat apua, kuuntelevat ja juttelevat.. Sepä kiva. Minä sitten käyn töissä ja olen muun ajan itsekseni. Onneksi ystävät soittavat ja lähettävät viestejä. Huomenna, viimeistään torstaina yritän päästä tapaamaan kavereita kasvotusten. Se on varmastikin hyvä juttu.

Ruokailut: aamulla ei mitään, päivällä vähän pähkinöitä ja joku trip-mehu, iltapäivällä banaani, melkein kokonaan syöty täytetty sämpylä (levite, kinkku, juusto, salaatti) ja joku maustettu kivennäis/vitamiinivesi.. tai joku. Oksettava olo jatkuu edelleenkin, sämpylän pupeltamisessa meni vartti, enkä saanut loppua alas millään, vaikka väkisin yritin saada sen syötyä.

Vaatteet tuntuvat väljemmiltä. Shortsit ehkä jopa roikkuvat päällä, tai sitten vain kuvittelen. Taidan syödä nyt banaanin, pakkohan minun on jotakin saada syötyä.

Ei kommentteja: