sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Siitä puhe mistä puute

Laihduttaminen on viime aikoina jäänyt vähän unohduksiin, tai siis tietoinen ja tarkoituksellinen laihduttaminen ainakin. Huomenna on taas mittauspäivä, en tiedä mitä pitäisi odottaa. Olen kuitenkin saanut syötyä viime päivinä ihan kohtuullisen hyvin, ei mitään varsinaista laihdutusruokaa kuitenkaan, eikä tämän viikonlopun aikana nautitut siiderit ainakaan edistä painon pudottamista.

Aamullahan sen sitten näkee. Nyt ei kuitenkaan ole sellainen ajankohta, jolloin ottaisin paineita suuntaan taikka toiseen. Toivon tietenkin ettei paino olisi ainakaan noussut kovasti.

Miehen kanssa puhutaan, puhutaan, puhutaan.. itketään ja puhutaan. En osaa yhtään sanoa, mihin suuntaan tämä tästä lopulta menee, jatkammeko yhdessä vai eroavatko tiet. Voimia tämä kuitenkin vaatii meiltä molemmilta, että saamme asioita selvitettyä ja puhuttua vaikeistakin asioista. Puhumme aivan kaikesta mahdollisesta. Päädymme sitten mihin loppuratkaisuun tahansa, on hyvä että saamme asiat käsiteltyä, ettei mieltä jää kaivelemaan mikään.

Nyt kerrankin ajoissa nukkumaan.. univelkaa on jo hirmuisen paljon.

Ei kommentteja: