maanantai 9. heinäkuuta 2012

Maanantain mittauksia ja tuntemuksia

Mittauspäivän tulokset ovat jännän ristiriitaisia. Paino on noussut viimeviikkoisesta tuloksesta 400 grammaa, mutta vyötärö on kaventunut 4 senttiä. Mielenkiintoista nähdä minkälainen tulos on ensi viikolla. Jännittävää tämä laihduttaminen. Nyt en ota mitään murheita painon noususta, sillä viime viikolla se laski niin paljon että ihan itseänikin hirvitti. Olen onneksi pystynyt syömään jo jotakin ilman hirveän suurta pakottamista. Ei ruokahalu ennallaan ole, mutta jo parempi kuitenkin. Laihdutukseni ensimmäinen tavoite, eli viisi kiloa pois elokuun loppuun mennessä on edelleenkin erittäin todennäköisesti toteutumassa, joten ei tässä mitään hätää ole sen suhteen.

Parisuhdekriisiä ollaan puitu rauhallisesti keskustelemalla ja molemmat olemme avoimia ja kerromme ajatuksistamme ja tunteistamme. Tämä on hyvää vuorovaikutusta, sääli ettei sitä ole ollut jo vuosia sitten.. Vinkkinä muille, että puhukaa, puhukaa ja puhukaa. Myös niistä vaikeista ja pelottavista asioista, mitä ei ole koskaan uskaltanut kertoa kenellekään. Parisuhteessa pitää luottaa toiseen niin paljon että voi puhua mistä tahansa. Jos ei siihen pysty, niin silloin saattaa käydä näin niin kuin meille on käynyt.

Vielä on liian varhaista sanoa miten päätämme jatkaa, yhdessä vai erikseen. Tätä pitää vielä käsitellä ja tunnustella omia tuntemuksia, katsoa minkälaisia ajatuksia tästä syntyy ja miltä eri vaihtoehdot tuntuvat. Ei ole helppoa erota, mutta ei myöskään helppoa jatkaa. Eikä aina kannata valitakaan sitä helpointa tietä, jos palkintona on molemmin puolin parempi tulevaisuus - oli se sitten minkälainen tahansa.

Ei kommentteja: