lauantai 20. lokakuuta 2012

Jänniä tuntemuksia

Parisuhdepulinaa nyt vaihteeksi. Tapasin miehen kanssa kulkiessa yhteisiä tuttujamme, jotka ovat aikaisemmin olleet hyvinkin hyviä kavereita mieheni kanssa. Pettämisjutun tultua ilmi he ovat ottaneet selkeästi välimatkaa häneen. Miehellä oli selvästi vähän vaivautunut olo heidän seurassaan ja hekin olivat vähän jäyhän oloisia. Itse en oikein tiennyt mitä mielessäni liikkui.. jotenkin minulle itselleni tuli siitä vähän jännä olo, kuin itse olisin tehnyt jotain väärää. Ihan kuin mieheni kanssa yhdessä oleminen olisi ollut jotenkin.. no, ei nyt ehkä väärin, mutta ei ihan täysin oikeinkaan. Jännä reaktio. Tavallaan oli vähän sellainen olo kuin olisin häpeillyt miestäni, kuin en olisi kehdannut näyttäytyä hänen seurassaan, tai jotain tosi merkillistä. Jotenkin tuntui siltä että hänen tekonsa olisi siirtynyt jossain määrin minunkin "syntilistalleni", kun olen vielä hänen kanssaan, kuin olisin hyväksynyt hänen tekonsa. Vastapuolihan siis on yhteinen tuttavapariskuntamme. Kyseinen nainen jopa ystäväni. Entinen sellainen nyt. En oikein saanut tunteistani kunnolla kiinni, mutta jäin jälkeenpäin miettimään tätä. Kertooko reaktio omista tunteistani, vai mistä?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muiden ajatuksia ja tunteitahan ei voi tietää, eikä niille voi mitään. Omiasi voit miettiä - ehkä fiiliksesi johtuvat omista tuntemuksistasi ja ajatuksistasi? Ehkä pariskunta oli vain vaivaantunut kun tietävät miehesi pettäneen, eikä muuta. Minusta analysoit vähän pitkälle heidän puolestaan! :D Kertoo ehkä enemmän sinusta, että työtä vielä on tekemättä itsesi kanssa. Tsemppiä!

H

Riski Rouva kirjoitti...

Kyllä, itseni kanssa on vielä paljon työtä tekemättä. Liika analysointi on tosiaan huono juttu, enhän millään voi tietää mitä muut ihmiset oikeasti ajattelevat. Kiitos tsempityksistä.

Luin kirjoitukseni uudestaan ja siitä saattaa syntyä vähän väärä mielikuva tapahtuneesta. Tapaamamme tutut siis ovat edelleenkin ystäviäni. En siis heitä ystävyyttä roskiin sen takia että he olivat vaivautuneita tuosta tilanteesta. :)

Tuttavapariskunnalla tarkoitin mieheni salasuhteen kohdetta, eli tämä toinen nainen oli ystäväni, vaan ei ole enää. Eikä tuttavapariskunnan mies ole enää mieheni ystävä. Nämä tapaamani tutut ja tuo tuttavapariskunta ovat myös keskenään tuttuja, eli samassa porukassa ollaan pyöritty paljon. Sen(kin) takia minulla oli vähän outo fiilis mieheni puolesta(?), kun tavattiin yllättäen.

Vaan omien tunteitteni ja ajatusteni työstäminen jatkuu edelleenkin, ties kuinka kauan.

Anonyymi kirjoitti...

Ou nou. Ikävää, että salasuhteen piti vielä kaiken lisäksi tapahtua kaveripiirissä! Et varmaan tiedä ovatko tuo toinen nainen ja hänen oikea miehensä enää kimpassa? No, eteenpäin, sano mummo lumessa!

Ja tsemppiä laihikseen. +200 grammaahan on sama kuin nollatulos, eli ihan hyvä tuollaisten pudotusviikkojen jälkeen. Hyvä tietty herätä katsomaan niitä wrappeja ja pitsoja, mutta ei paha tulos!

:)

Riski Rouva kirjoitti...

Niin, sanoppa muuta. Samalla rysäyksellä meni aika moni kaverisuhde uusiksi suuntaan jos toiseenkin. En ole ollut yhteydessä tähän toiseen pariskuntaan, joten en osaa sanoa ovatko vielä yhdessä vai eivät. Iso kriisihän se heillekin on.

Kiitos tsempityksestä! Tällaisena takapakkiviikkona se tulee tarpeeseen. :)