maanantai 29. lokakuuta 2012

Putoaa..!

Voi pojat! Tänään aamupaino oli 90,8 kg! :) Haamuraja häämöttää, kahdeksalla alkava luku on jo niin lähellä, niin lähellä..! Jännittää illan Kevyt Sankari punnitus, vähän enemmän se on kuin nyt aamulla, mutta miten paljon enemmän?

Mittasin vyötärönmitankin, se oli 109 cm. Kiinteytymistä on ihan silminnähden tapahtunut, enkä voi muuta kuin olla tyytyväinen siihen että lölleröt näyttäisivät vihdoinkin olevan lähdössä! Tai ainakin vähenemässä. Vielä en uskalla edes ajatella lopputavoitetta, tai sitä että miltä sitten haluaisin näyttää. Pelkään pettymystä liikaa, jos en vaikka sitten olekaan sen näköinen tai jos en painakaan niin vähän. Menen hetki kerrallaan, kilo kerrallaan, sentti kerrallaan. Haluan myös että nahka pysyy muutoksissa mukana, ettei jää kurjia lerppuja roikkumaan mahaan, tai muuallekaan. Tisseihin ei tosin taida auttaa muu kuin kirurgin veitsi, mutta se nyt on vielä tällä hetkellä aika kaukainen ajatus. Vakavasti en ole sitä harkinnut koskaan, mutta eihän sitä tiedä miten mieli muuttuu.. etenkin jos tässä joskus ihan aikuisten oikeasti pääsee sinne normaalipainon rajoihin.

2 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Oon seuraillut blogiasi nyt syksyn, onnea laihtumisesta! Vaikuttaa kivalta tuo Kevyt Sankari projekti :) Tsemppiä jatkoon! Pysyttelen seurailemassa...

Riski Rouva kirjoitti...

Kiitos Minttu! Tosi kiva että raapusteluni kiinnostavat. :) On kyllä tosi kiva juttu, suosittelen!