torstai 18. lokakuuta 2012

Niitä näitä

Ei aamulla satanut, vaikka harmaata, kosteaa ja aavistuksen tihkuista olikin. Meitä oli aika pieni ryhmä tänään, mutta pelasimme jalkapalloa (lääh, lääh - hengästyin!) ja erästä toista pallopeliä, jonka jälkeen oli treffit tutun mäen äärellä. Kolme kertaa mäki ylös ja alas, joka kerta tiukemmalla tahdilla. Ei ihan überrankkaa, mutta hengästyttävää. Ja kivaa.

Syömiset ovat olleet pääosin hanskassa, tai ainakaan ylenpalttisia herkkuja en ole mässyttänyt. Eilen kävin kaverilla kylässä ja siellä tuli otettua yksi lonkero, vähän pizzaa ja omenapiirakkaa. Tänään söin yhden jäätelön. Olo onkin ollut jotenkin huono. Vaikuttaako se "huono" ruoka sitten oloon ja mielialaan näinkin paljon? Kun olen syönyt terveellisesti ja maltilla (ehkä jopa liiankin vähän), niin on ollut ihan erilainen fiilis. Jaksaa paremmin, olo on tasapainoisempi ja mielikin on parempi - ainakin tietää syövänsä hyvin, oikein, terveellisesti. Tai korjataan vähän, ainakin terveellisemmin kuin aikaisemmin.

Päiväkin alkaa mukavasti kun heti aamulla käy treenaamassa. Koko päivän on paljon parempi fiilis, kun tietää jo tehneensä paljon hyvän kunnon ja laihtumisen eteen. Jos treeni olisi vasta illalla, sitä miettisi koko päivän että pitää sitten vielä lähteä sinne ja kun päivän hommien jälkeen väsyttäisikin ja kotonakin olisi vaikka mitä tekemistä.. Aamuherääminen on ollut minulle aina todella vaikeaa, mutta kun tästä nyt on tullut suhteellisen säännöllinen päivärytmi ja kun malttaa mennä nukkumaan hyvissä ajoin, niin tottuuhan tähän. Yritän mennä nukkumaan niin että saisin unta vähintään 7 tuntia. Jos uni vain suostuu tulemaan.

Pari viime yötä on mennyt valvoessa ja pyöriessä, joten luulen että tänä yönä uni maistuu taas. En oikein tiedä syytä yökukkumiseen, kai tämä tilanne yleensäkin ottaen on niin stressaava että uni ei tahdo tulla. Meillä on tässä kaikenlaista ylimääräistä jännitettävää ja monenlaista touhuamista, joten parisuhdekiemuroiden selvittäminen on jäänyt vähän taka-alalle. Toivottavasti nyt viikonloppuna saataisiin vihdoin puhuttua.

Ei kommentteja: