maanantai 22. lokakuuta 2012

Reipas maanantaiaamu

Kävin kaverin kanssa kävelemässä reippaan lenkin kuulaassa syysaamussa. Matkaa tuli jotakuinkin 8,5 km ja maasto ei ollut tasaisimmasta päästä. Huh, kyllä se kävi reisien lihaksiin aika mukavasti, mutta yllättävän helposti se lenkki kuitenkin sujui, vaikka pidimme aika reipasta vauhtia yllä koko ajan. Kunto on kohonnut selvästi tässä kolmen viikon aikana, sen huomasi hyvin.

Illalla on vuorossa virallinen Kevyt Sankari punnitus. Enpä tiedä mitä odottaa, aikaisemmat viikot ovat menneet hyvin, kun ensimmäisellä viikolla putosi 1,5 kg ja toisella 2 kg. Saattaa olla että nyt ei olekaan tapahtunut mitään edistystä, kun alku on sujunut noin hyvin. Lauantaina tuli myös vähän herkuteltua, söin vähän karkkia ja yhden leivoksen, ja muutenkin viime viikon syömiset olivat vähän niin ja näin.. Nythän sen sitten näkee mitä siitä on seurannut.

Liikunta tuntuu kuitenkin tosi mukavalta ja vaikka treenien jälkeen onkin joskus lihakset tosi kipeinä muutaman päivän, niin fiilis on loistava. Olen tosi iloinen siitä että lähdin tähän mukaan! Nyt jo vähän harmittaa se, että tämä ei kestä enää kuin seitsemän viikkoa.

Ei kommentteja: