maanantai 17. joulukuuta 2012

Mittausmaanantai, kymppi rikki ..not.

Huomenta, huomenta, ihanaa huomenta! :) En tiedä mitä ihmettä on tapahtunut, mutta paino olikin pudonnut viikon aikana aikamoisesti, puolitoista kiloa! Piti hieraista unihiekat silmistä kahteenkin kertaan, kun tuijottelin hämärässä saunan pukuhuoneessa vaa'an numeroita. Paino oli siis 86,4 kiloa ja yhteispudotusta bloginpidon ajalta on nyt 10,9 kiloa! Myös BMI:ssä tapahtui muutos, en ole enää vaikeasti lihava, vaan "ainoastaan" merkittävästi lihava. :) Hihihiii..!! *boing, boing, boing, boing* (=pomppii jänöjussin lailla ympäri huonetta)

Vyötärö oli 107 cm, eli pari senttiä suurempi kuin viimeksi, vaan enpä anna sen häiritä, sillä turvotusta se on vain, joka lähtee aikanaan pois. On vähän sellainen aika kuusta..

Hohhoi, olipa mahtava yllätys! Ihana aamu! :)

Edit. 18.12.2012:

Jos jokin tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se ei todennäköisesti ole totta.. joten: Vaaka oli aaaaaavistuksen verran maton reunalla ja se kevensi tulosta hieman, joten oikeasti en ollut pudottanut painoa, vaan itse asiassa se oli noussut. Tämän aamun mittaustulos oli 88,3 kg.

Takaisin todellisuuteen..

Ei kommentteja: