tiistai 4. joulukuuta 2012

Niisk..

Joo-oh.. sairastuin kuitenkin ja tämän viikon treenit, ainakin alkuviikon osalta, jäävät sitten käymättä. Harmittaa hurjasti. Ärsyttää muutenkin olla flunssassa, mutta tuplaärsyttävämpää tämä on siksi että tämä on viimeinen treeniviikko. Olisin halunnut päästä treenaamaan..

Ei auta, näillä mennään.

No, mietitäänpä iloisia asioita. Kävin perjantaina farkkuostoksilla, kun vanhat farkut ovat reisistä melkein puhki. Eri valmistajien mitoitukset ja kokonumeroinnit eivät aina ole ihan suoraan vertailukelpoisia, mutta edelliset olivat kokoa 46 ja nämä uudet ovat kokoa 44! Jee! Olivat jopa nippanappa löysähkön oloiset, mutta en kuitenkaan uskaltanut testata 42 kokoisia. Halusin jättää päälimmäiseksi mielikuvan siitä että sain kokoa pienemmät housut kevyesti jalkaan. Lahkeita pitää lyhentää vielä, niin sitten saan otettua housut käyttöön.

Hassu juttu muuten.. kaupassa ihmettelin kokonumerointia, kun koot oli merkitty esim. 44S ja 44L. En jaksanut kysyä myyjältä, joten päättelin että S = slim ja L = large. No, tajusinpa nyt aamulla että eiväthän ne kuitenkaan tainneet olla ihan noin, vaan että S = short ja L = long. Ostinpa hukkapätkänä sitten varmuuden vuoksi housut pitkällä lahkeenpituudella. :D Ihmettelinkin sovituskopissa että tuleepa näistä paljon lyhennettävää, mutta sakset ja ompelukone on keksitty, onneksi.. Mutta olihan siitä oivalluksesta sekin ilo, että tajusin etteivät ostamani housut olleetkaan large-mitoituksella! Ilo se on pienikin ilo.

Ei kommentteja: