lauantai 1. joulukuuta 2012

Jou jou, joulukuu!

On hanget, korkeat nietokset
Vaan joulu, joulu on meillä
On kylmät paukkuvat pakkaset
Ja tuimat Pohjolan tuuloset
Vaan joulu, joulu on meillä..

Okei, okei, vähän etuajassa tuo biisi, mutta on niin jouluinen fiilis kun on lunta ja alkoi joulukuu. Ja ikään kuin etuajassa olevana joululahjana vaaka näytti aamulla lukemaa 88,4 kg! :) Vau!

Pohkeet ovat edelleenkin kipeät, eivät ehkä aivan niin pahasti enää kuin eilen, mutta käveleminen, rappusissa kulkeminen, kyykistely ja muu sen semmoinen sattuu. Kokeilin ottaa aamulla magnesiumtabletin, sen pitäisi kuulema auttaa lihaksia palautumaan rasituksesta. Venyttelen ja ravistelen koipia myös kevyesti, yritän myös kävellä vähän. Huomenna menen kaverini kanssa kävelylenkille, joten eiköhän se sitten viimeistään palauttele koivet kuntoon. I hope!

On vähän kipeä olotila, kurkku on kipeä ja pää tuntuu höttöiseltä. Kuumetta ei ainakaan vielä äsken ollut. Toivottavasti ei tulekaan, en halua sairastaa, en, en, en.. Yritän karkottaa alkavaa nuhaa C-vitamiinilla, lämpimällä mustaherukkamehulla ja vällyjen välissä lepäilemällä. Ensi viikko on viimeinen treeniviikko ja haluan vetää sen täysillä, kun on tässä jo ollut niitä lepsumpiakin viikkoja syystä ja toisesta.

Ei kommentteja: