tiistai 4. kesäkuuta 2013

Blogi täyttää vuoden!

Huh huh.. enpä tiennyt vuosi sitten mitä edessä odottaa, kun aloitin tämän blogin. Minulla ei ollut pienintäkään aavistusta siitä, että miehelläni on toinen nainen, ei pienen pientä epäilystäkään. Olin mielestäni onnellisesti naimisissa, syksyllä olisi ensimmäinen hääpäivä, ajattelin karistella kiloja ja kirjoittaa edistymisestä blogissani. Vähänpä tiesin mitä alle kuukauden päästä tapahtuisi..

Painonpudotusprojekti eteni hissukseen, kesä meni töitä paiskiessa, mies kävi reissuillansa viikonloppuisin, kuten ennenkin. Kaikki vaikutti ihan normaalilta. 

Viime yönä näin painajaista. Siinä oli mieheni ja se toinen nainen. Heillä oli helliä hetkiä minun nähteni, he eivät piitanneet siitä että näen heidät. Raivosin naiselle, muistan ainakin huutaneeni hänelle, että olet pilannut kuuden ihmisen elämän (me+he+heidän lapset), mitä oikein ajattelet ja lopulta että voi pitää mieheni hyvänänsä, minulle hän ei enää kelpaa. Siinä saa vakka kantensa, molemmat kykeneviä pettämään.. Herätessäni olin aivan raivoissani ja ajattelin, että jos ensi viikonloppuna tapaan tämän toisen naisen juhlissa mihin olen (ehkä) menossa, niin mitä tahansa tapahtuukin, en aio menettää malttiani hänen kanssaan. Pysyn viileän rauhallisena, kylmänä.

No, unet ovat unia, mutta tavallaan tuokin vähän puhdsti ilmaa. Omassa päässäni. Kun kerran olen niin toivottoman rauhallinen ja kiltti, niin onhan se hyvä päästellä paineita ja raivota estottomasti edes unissani.. 

Hyvää vuosipäivää lukijolleni, kiitos että olette jaksaneet seurailla raapustuksiani ja elämääni, kiitos että olette kannustaneet ja olleet virtuaalitukena vaikeina aikoina! Jatkan edelleen bloggaamista, katsotaan mitä elämä eteen tuo. :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on kiva blogi. Paitsi tietysti tuo tapahtuma on täysin karmaiseva. Mutta muutoin, kirjoitat hyvin.
Tsemppiä !

Unknown kirjoitti...

Mä kans tykkään sun blogista, onnea ekalle vuodelle!

Riski Rouva kirjoitti...

Kiitos teille! :)