maanantai 1. lokakuuta 2012

Kevyt Sankari!

Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja ilmoittauduin Forever kuntosalin Kevyt Sankari -laihdutusohjelmaan mukaan! Se kestää 10 viikkoa ja alkaa tänään. Maksaahan se tietenkin jonkin verran, mutta nyt on aikaa (ainakin toistaiseksi) ja nyt on tarvetta ohjatulle painonpudotukselle, kun omin avuin se ei näytä sujuvan. Tuntuu tosi kivalta että sain itsestäni tämän irti ja on tosi kiva että mahduin vielä mukaan, aamuryhmässä oli yksi paikka vapaana ja sen sain minä. Jee!!

Illalla on ensimmäinen tapaaminen, ohjeistus, punnitus, jne. ja yhden tunnin treenikin. Tästä se kuulkaa lähtee!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno homma1 olen se kommentoija joka vinkkasi aggren purkamisesta liikkumalla. Omasta kokemuksestani voin siis ainoastaan puhua mutta ohjattu liikunta toimii itselleni parhaiten. Siinä tsempataan niin upeasti toinen toistamme! Lisäksi se positiivinen energia minkä liikkumisesta saa ihan muuttaa ihmistä! ...Omaa potkua odotellessa...

Riski Rouva kirjoitti...

Kyllä tuo itsensä rääkkääminen liikunnan avulla jotenkin avaa ajatusmaailmaakin siinä samalla. Todellakin saa purettua itseään siihen fyysiseen suorittamiseen, olo on kevyempi, vaikka raajat tuntuvatkin raskailta jonkin aikaa.. :)