sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Paino jojoilee

Paino nousee tasaisen varmasti, ou jee. Vielä ollaan nipin napin kasilla alkavissa lukemissa mutta ei kauaa, jos tätä menoa jatketaan.. Vetäisin aamulla jalkaan housut, joita en ole käyttänyt muutamaan viikkoon ja hopsista vaan, nehän ovatkin tiukat! Ne eivät jousta yhtään, joten lisääntyneen massan huomaa. Onneksi! Kyllä pitää nyt ryhtyä taas ottamaan niskasta kiinni tätä rouvaa, että paino ei enää nouse enempää. En, en, en, en, EN halua enää kaiken tämän muun lisäksi päästää itseäni lihomaan kaikkia niitä hiellä ja tuskalla laihdutettuja kiloja takaisin! Jojoilu saa nyt loppua, siis ihan oikeasti! Pitää keskittyä muistelemaan niitä mahtavia hetkiä, kun huomasin miten upealta tuntui, kun vaaka näytti pienempiä ja pienempiä lukemia, vaatteet tuntuivat entistä väljemmiltä, olo oli virkeämpi ja peilistä katsoi kapeampi minä. Back to the basics! Herkut pois, säännölliset ruoka-ajat, runsaasti vettä, paljon proteiinia, kasviksia, liikuntaa.. Niillä pitäisi päästä vauhtiin. Olen kyllä elämäni aikana jojoillut jo ihan riittävästi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä samat tuskat!

Viime keväänä sain työllä ja vaivalla tiputettua painoa viisi kiloa, kahdeksaankymmeneenviiteen. No, syksyn mittaan ja erityisesti joulun aikaan se taas nousi niin, että uutenavuotena vaaka näyttikin jo yhdeksääkymmentäyhtä!

O-ouuuuuu...

Joten alkoi tiukka meno. Tänään lukema oli 89.4. Pituutta minulla 165. Tarkoitus on taas yrittää tosissaan taistella läskiä vastaan.

Pääsiskös laihiskimppaan?

Kyselee Ullapulla

Riski Rouva kirjoitti...

Tokihan tässä voidaan jotain kimppakivaa kehitellä! Olisko sulla ideaa miten homma hoidettaisiin?

Meikäläisen laihis sujuu toooooooosii hyvin. Söin tänään melkein kokonaisen Fazerin Sinisen suklaalevyn (200g). Kyllä näillä eväillä kilot saavat kyytiä! In my dreams!!

Anonyymi kirjoitti...

Hoidetaanko niin, että minä aina silloin tällöin kirjaan kommenttiboxiin oman edistymiseni ja sinä kirjaat omasi entiseen malliin tuonne edistymis-osioon. Ollaan lukemissa tosi lähellä toisiamme ja olisi hauska vertailla, miten sujuu.

Viime viikon pudotukseni (ma-ma) oli 1,2 kg, paino nyt 89,5. Tavoite alle 70.

Minun menetelmä on mukailtu karppaus. Joulun suklaaputki on toivon mukaan saatu toistaiseksi poikki :-)

Tsemppiä Riski Rouva, kaikin puolin!

T. Ullapulla

Riski Rouva kirjoitti...

Sopii minulle! :) Kiitos paljon ja tsemppiä laihdutukseen!