maanantai 21. tammikuuta 2013

Mittausmaanantai ja toinen Kevyt Sankari

Jepulis jee. Taas oli treffit vaa'an kanssa. Paino on hiljalleen laskenut ja nyt se on 88 kiloa. Vyötäröllä on ympärysmittaa jotakuinkinosapuilleentasan 107 senttiä. Että silleen. No, edelleenkin olen kahdeksalla alkavissa lukemissa, jopa joulu-uusivuosi-loppiainen-viikonloput-tiistait-janemuutpäivät -välisen ajanjakson mässyttelyt huomioiden. :)

Kuten tuossa aiemmin kerroinkin, päätin aloittaa taas Kevyen Sankaroinnin. Sankaritarina alkaa tänään, mutta koska tuo edellinen hommeli meni vähän sekavaksi omien ja ns. virallisten painolukemien kanssa, niin kirjailen tänne edelleenkin vain näitä omia maanantaimittauksia. Näkeehän niistäkin missä mennään.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa! Olet aika sissi, kun jaksat tuossa epäilemättä melko stressaavassa elämäntilanteessa vielä pitää painoa silmällä. Itselläni kun on ollut tapana hukuttaa pienemmätkin murheet suklaaseen....

Mutta vaakalla on käyty täälläkin:

Tämän maanantai-aamun elopaino 88.9, eli - 600 grammaa edellisestä maanantaista. Sunnuntai-aamun lukema oli jo 88.5, mutta vähän runsaampi (ja suolaisempi) ateria toi aamupainoon 400 g lisää.

Edellisen viikon pudotukseni oli siis 1,2 kg ja paino viikko sitten maanataina 89,5. Lähtöpaino 90,7.

Jatketaan tästä! Tsemppiä sinne, Riski Rouva :-)

T. Ullapulla

Riski Rouva kirjoitti...

Hienoa Ullapulla! Sun painosi putoaa hyvää vauhtia! :)

Kyllähän tämä touhu joskus sissisisua vaatii, mutta ei auta kuin puskea eteenpäin! :) Mua on toi Kevyt Sankari auttanut tosi paljon, sen avulla on ollut helpompaa pysyä kurissa ja nuhteessa. Tunnesyöminen on mullakin iso ongelma, onneksi olen saanut pidettyä sen suht koht kurissa.

Tästä mennään taas hyvällä tsempillä kohti kevyempää olotilaa!