keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Torjuntavoitto kaupassa

Aamiainen meni tänään vähän sivu suun kun tuli otettua niin äkkilähtö töihin. Töissä pääsin syömään vasta klo 16 maissa, minulla oli eväänä Saarioisten valmisruoka-ateria Pineapple Chicken Sweet & Sour 350 g ja joku täysmehujuoma. Kävin kotimatkalla ostamassa ison vesipullon ja omppuja, ruisleipää, kirsikkatomaatteja, HeVi Shotteja, pähkinäsekoituksen, persikanpaloja mehussa, ... olikohan siinä vielä muuta.. ai niin, huomiselle evääksi töihin tuommoinen samanlainen Saarioisten ateria, minkä tänäänkin söin. Mielikuvitus ei oikein laukannut nälkäisenä.. Sain kuitenkin torjuttua kaikki herkkuherätteet, mitä kaupan hyllyrivistöjä kierrellessäni sain.

Olen tosi iloinen siitä että en ole sortunut herkkuihin. Sen yhden ainokaisen lontoonraekarkin söin, mutta siihen se on jäänyt. Mies oli ostanut karkkia ja yritti tarjota niitä minullekin, mutta kieltäydyin kohteliaasti. Jee! Hyvä minä!

Liikuntaa en ole saanut aloitettua, se polkupyöräkin pölyyntyy vielä ihan niillä sijoillaan minne sen varastosta sain haettua. No en ole ottanut siitä stressiä, sillä yritän ensin painottaa ruokavalion muutosta terveellisempään suuntaan. Nythän on ollut jo liiankin askeettista, kun vähän väliä on nälkä. Tiedän että jos jatkan tällä tyylillä vielä eteenpäin, tuloksena on hallitsematon ahmintakohtaus. Menen kauppaan kiiluvin silmin ja ostan kaikkea mahdollista sokerista ja rasvaista herkkua, mitä ikinä näenkään. Enkä vain osta, vaan syön kaiken. Siis todellakin kaiken. Ja sitten harmittaa. Siihen tilanteeseen ei pidä päästää itseään, joten seuraava etappi: keittiö.

Ei kommentteja: