maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannuksen jälkeen

Hyvää huomenta, mittauspäivä! Paino oli ihan kurissa sikäli, että juhannusherkutteluista ei ollut kertynyt plussatulosta. Paino oli laskenut viimeviikkoisesta sata grammaa, jee.. eli se on nyt 95,3 kg. Olen virallisesti pudottanut kaksi kiloa! Tasan kolme kiloa elokuun lopun tavoitteeseen jäljellä. Vyötärömitta oli pari senttiä enemmän kuin viimeksi, joten jotain turvotusta lienee kropassa. Mitta siis 113 cm.

No niin, tästä taas paluu normiarkeen ja kevyille raiteille. Tahti vaikuttaa ihan kohtuulliselta, kun tässä on kuitenkin ollut kaksi vähän normiviikonlopusta poikkeavaa viikonloppua perätysten. Tuntuu siltä että saavutan viiden kilon tavoitteeni elokuun loppuun mennessä ihan hyvin. Tietysti pitää ottaa huomioon se, että aluksi lähtee nesteitä ja muuta sen semmoista helposti painossa näkyvää, eli tahti saattaa tästä vielä hidastua, mutta uskon onnistuvani.

Ai niin, kokeilin viime viikolla niitä eräitä toooooosi tiukkoja housuja, mitkä eivät jousta yhtään. Pientä taistelua se vaati, mutta sain kuin sainkin napin JA vetoketjun kiinni!! Kun sain ne vihdoin päälle, ne olivat toki aika napakat, mutta niillä pystyi kuitenkin olemaan ja istumaankin! Onnea on pienet asiat! Ihanaa päivänjatkoa!

Ei kommentteja: