perjantai 8. kesäkuuta 2012

Vettä ja leipää

Kotona olen syönyt vain vettä ja leipää tähän saakka. Töissä sentään vähän jotain muuta; päivän syömiset tähän mennessä:

Aamiainen: vettä
Lounas: Kanawrap & luomuappelsiinimehu Hesburgerissa
Kotona töiden jälkeen: kolme viipaletta myslileipää ja margariinia.

.. aikas vähän, joo-o.

Kaupasta ostin herkullisen myslileivän lisäksi mm. omenoita, salaattia, kanafileitä, riisiä, persikanpuolikkaita, ruokakermaa (vähän kevyempää), aurajuustoa (nounou) ja cashewpähkinöitä (kirjoitetaankohan se edes noin?). Ajattelin kokkailla huomenna kanaa persikka-aurajuustokastikkeessa ja riisiä. Salaattia tähän lisäksi. Ei ehkä sellainen täydellinen laihduttajan ateria, mutta kuitenkin kanaa ja kasviksia.. eikä ole tullut syötyä riittävästi muutamana päivänä. Kaikki karkit, pullat, siiderit, jäätelöt ja sokeriset jugurtit jätin kauppaan!! Hyvä minä!! :) Niin ja ostin HeVi Shotteja, ne ovat hyviä vitamiinipommeja. Pitäisiköhän tutkia purkin kylkeä tarkemminkin, että eivät vain ole mitään sokeripommeja sen lisäksi. Eivät kai..?

Pahin nälkä taitaa olla taittumassa, kun leipäviipaleet ovat päässeet masuun saakka. Hotkin ne kolme viipaletta seisaaltani, kunnes tajusin käynnissä olevan syömiskohtauksen (ne tapetit olisivat voineet mennä seuraavaksi) ja pakotin itseni tänne tietokoneen ääreen kuulostelemaan oloa hetkeksi. Nyt alkaa olla taas sellainen olo että voin mennä takaisin keittiöön ja pystyn ajattelemaan järkevästi mitä tässä iltapalaksi laittaisin.

Ei kommentteja: