tiistai 5. kesäkuuta 2012

36 senttiä

Vanhaa Kummelisketsiä mukaillen, onks 36 senttiä paljon vai vähän? Naisille on määritelty vyötärönympäryksen enimmäismitta, eli vyötärö saisi olla vain 80 cm (miehillä vastaava luku on 94 cm). Tätä suurempi vyötärönympärys on terveyshaitta, vakava sellainen jo 88 cm ylittyessä (miehillä 102 cm). Tässä valossa meikäläisen 116 cm esiintyy jo aika synkässä valossa. Tuossa aikaisemmin mainitsemassani Hyvä Terveys lehden lehdykäisessä oli annettu vinkiksi ostaa halpa mittanauha ja katkaista se 80 sentin kohdalta ja lähteä tähtäämään siihen että mittanauhan päät eivät enää erkaannu, vaan lähestyvät toisiaan. Hyvä ajatus, ainut vaan että kun matkaa on tuo mainitsemani 36 cm, niin havaittavissa olevat tulokset eivät välttämättä näy ihan heti. Teinkin niin että en katkaissut mittanauhaa, vaan piirsin siihen tussilla viivan tuohon maagiseen rajapyykkiin. Sitten vaan maaliviivaa tavoittelemaan!

Edit. Vähän mittailin ja hahmottelin tuota 80 sentin vyötärönmittaa - on se kaponen!! Hurjalta tuntuu nyt että siihen joskus pääsee. No, se on vielä kaukana tulevaisuudessa, mutta katsotaan.. katsotaan..

2 kommenttia:

Manta kirjoitti...

Luin kirjoittamasi blogit . Niin tuttua. Mutta nyt iso ote niskasta! Kyllä se siitä lähtee. Vaikka tiedänkin, että kalorit ratkaisevat, itse en silti syö mitään enää klo 18.00 jälkeen. Vrt. tuo erään päivän broilergrillaus...

Riski Rouva kirjoitti...

Kiitos viestistäsi ja kannustuksesta! Kalorithan ne toki loppupeleissä ovat ne jotka ratkaisevat, mutta ehkä se helpottaa sen kokonaiskalorimäärän vähentämistä jos laittaa itselleen jonkin ajankohdan minkä jälkeen ei enää syö.

Täytyypä tutustua blogiisi tarkemmin. Nopeasti vilkaisemalla huomasin sinun saaneen painoa todella upeasti pois!! Onnea!